Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Doorstromer plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Doorstromer plaatsen:

Doorstromer plaatsen

We huren een huis met een stookolieketel die al te vaak aanslaat om het water in de boiler (ingebouwd onder de ketel) op temperatuur te houden, we willen deze energieverslindende opwarming vermijden.

Nieuwe doorstromer plaatsen

Doorstromer open toestel Junkers WR 350 in badkamer vervangen door gesloten toestel BoschTherm 5700S 15. Bestaande afvoer is recht naar boven door plat dak, te vervangen door nieuwe voor het gesloten toestel.

Plaatsen van elektrische boiler

Ik heb een gascondensatieketel doorstromer Vaillant EcoTecPlus, recente bouw op gelijkvloers. Ik heb laag verbruik, alleenstaande momenteel. Heb in 2018 zonnepanelen laten plaatsen. Heb een overschot van opgewekte elektriciteit en aangezien slimme meter nog een tijdje optioneel is dacht ik nog een elektrische boiler bij te laten plaatsen.

Plaatsen van elektrische boiler

Plaatsen van boiler of doorstromer, warm water is nu met mazout, maar duurt te lang voor er warm water is. Elektrische boiler plaatsen

Nieuwe doorstromer plaatsen

Vervanging oude gas doorstromer. Boiler te vervangen.

Elektrische doorstromer plaatsen

Wij willen een elektrische doorstromer laten plaatsen voor douche en lavabo. Nu hangt er een toestel op gas (kapot) dat moet verwijderd worden.

Extra boiler plaatsen

Wij hebben een studio aangekocht waar ik denk een doorstromer in de badkamer is geplaatst. Dit geeft te weinig warm water voor het douchen waarbij ik een oplossing zoek. Ik had gedacht aan een doorstromer of boiler van 80 liter.

Doorstromer op gas plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een doorstromer op gas met elektronische ontsteking Ons gezin bestaat uit 2 personen en we hebben enkel warm water nodig voor de afwas en de douche.