Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe doorstromer plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe doorstromer plaatsen:

Plaatsen van elektrische boiler

Plaatsen van boiler of doorstromer, warm water is nu met mazout, maar duurt te lang voor er warm water is. Elektrische boiler plaatsen

Nieuwe doorstromer plaatsen

Vervanging oude gas doorstromer. Boiler te vervangen.

Elektrische doorstromer plaatsen

Wij willen een elektrische doorstromer laten plaatsen voor douche en lavabo. Nu hangt er een toestel op gas (kapot) dat moet verwijderd worden.

Extra boiler plaatsen

Wij hebben een studio aangekocht waar ik denk een doorstromer in de badkamer is geplaatst. Dit geeft te weinig warm water voor het douchen waarbij ik een oplossing zoek. Ik had gedacht aan een doorstromer of boiler van 80 liter.

Doorstromer op gas plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een doorstromer op gas met elektronische ontsteking Ons gezin bestaat uit 2 personen en we hebben enkel warm water nodig voor de afwas en de douche.

Oude boiler verwijderen en plaatsen van doorstromer

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn onze doorstromer( die is nu nog met open vlam en dringend aan vervanging toe) die beneden in de garage hangt , en ons voorziet van warm water , kan vernieuwen.

Loodgieterij en verwarming renoveren

In 1e fase: een combi doorstromer laten plaatsen voor het warm water van badkamer, zo zou in deze eerste fase (graag op korte termijn, net voor/na bouwverlof?) een toilet, douchebadkuip en wastafel geplaatst moeten worden. Toilet is reeds gekocht, andere zaken kunnen aangeboden worden. Later dit jaar(okt-december?), zou ik graag de totale verwarming en watertoevoer van het huis laten plaatsen/afwerken. (incl. leveren verwarming)

Warmtepompboiler te plaatsen

We zijn momenteel bezig met de uitbreiding en renovatie van een bestaande woning. Fase 1 werd vorig jaar afgerond (uitbouw, nieuwe ramen / deuren, vloerverwarming, saniltair en elektriciteit). Fase 2 start deze zomer (nieuw dak / nieuwe garage) en geeft ons de mogelijkheid ook te kijken naar een upgrade van de manier waarop we vervwarmen. Momenteel is dat en doorstromer, maar ik had graag zo onafhankelijk mogelijk geweest van gas en had daarvoor graag gekeken naar de warmtepomp mogelijkheden (lucht-water of water(glycol)-water).