Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Electrische boiler plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Electrische boiler plaatsen:

Electrische boiler plaatsen

Electrische boiler plaatsen voor warmwaterproductie. Momenteel gebeurd warmwaterproductie via gas.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler en buffervat van 100L plaatsen als uitbreiding van Bulex. Bulex staat enkel in voor verwarming en zonneboiler zou voor sanitair en warm water zijn en zou dus de electrische boiler moeten vervangen. Moet vrijstaand geplaatst worden in een renovatieproject op een plat dak, oriëntatie zelf te kiezen.

Boiler vervangen

22j oude electrische boiler van 200L vervangen. Graag energiezuinig voor 2 personen.

Zonneboiler plaatsen

Voorlopig hebben wij een electrische boiler van 200l maar deze zouden we graag vervangen door een zonneboiler. Voor sanitair warm water. Zuidgericht dak.

Boiler repareren

We hebben een boiler van het merk Drazice, type OKHE100. Deze doet het niet meer (enkel koud water en lampje van verwarming werkt niet meer, er is electrische stroom. Volgens de handleiding kan het te wijten zijn aan thermostaat, verwarmingselement, Elektische boiler.

Lucht - water warmtepomp Pplaatsen

Wij hebben momenteel een stookolie ketel aangesloten op radiatoren en een electrische boiler voor warm water. We installeerden recent zonnepanelen. De stookolie ketel neemt veel plaats in beslag en de electrische boiler is te klein van capaciteit (gezin van 5 weldra). Om beide redenen wil ik eens kijken of een warmtepomp geen oplossing voor beiden kan betekenen. Onze woning beschikt over recente alpex aansluitingen via collectoren naar recente radiatoren. Alle aansluitingen bevinden zich in 1 technische ruimte.

Installatie + keuring nieuwe electrische Boiler type Itho Daalderop Close-IN 10 te Merelbeke

Installatie en keuring van een nieuwe boiler in de keuken van een kleine KMO . Installatie + keuring nieuwe electrische Boiler type Itho Daalderop Close-IN 10

Vervangen van een elektrische boiler

Mijn appartement heeft een electrische boiler (100l) die vervangen dient te worden. Alle aansluiting e.d. zijn al aanwezig. De boiler bevindt zich in de badkamer, ligt zijdelings (rust op een frame vastgemaakt aan de muur) dicht tegen het plafond voor plaats te sparen.