Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Elektrische boiler plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische boiler plaatsen:

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler Buderus vervangen. Huidige boiler verbruikt veel energie. Er is ook veel kalk in het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.

Vervangen elektrische boiler

We stellen vast dat de kuip van ons ATLANTIC-warmwatertoestel (150L) lekt langs de bovenkant. Het gaat om het type VMARSELKIT 150 3000W. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. De oude boiler dient weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar eventueel energiezuiniger) model.

Oude boiler vervangen

Oude boiler merk Daalderop in keuken vervangen. Graag elektrische boiler.

Vervangen elektrische boiler

Ik zou graag een doorstromer willen nemen op 220 volt

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.

Controle van elektrische boiler

Elektrische boiler: tweejaarlijks onderhoud.

Boiler herstellen

Het water van het bad/de douche wordt niet meer warmer na een bepaalde temperatuur, het water uit de keukenkraan wordt naar mijn gevoel dan weer veel te warm. Het huurhuis wordt verwarmd met elektrische radiatoren. Er ligt een verouderde elektriciteit uit de jaren '70. Merk boiler onbekend.

Elektrische thermostaat plaatsen

Thermostaat accumulatie kachel met dagelement vervangen. Graag thermostaat die men op afstand kan bedienen via wifi. Ook elektrische boiler meer schakelen van op afstand.