Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Elektrische vloerverwarming plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische vloerverwarming plaatsen:

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag een stuk parket leggen op onze bestaande tegelvloer. +/- 20 a 25 vierkante meter. We zouden dan een van de hoofdradiators weg kunnen doen waardoor we meer ruimte krijgen voor de indeling van ons salon.

Elektrische vloerverwarming leggen

Het betreft de vernieuwing van de verwarming in ons huis waarbij we de living en optioneel de slaapkamer(s) willen voorzien van infrarood vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Elektrische vloerverwarming plaatsen voor een renovatieproject. Living en keuken te doen , dit is ongeveer 40 m². Ook graag schatting wat het verbruik zou zijn.

Elektrische vloerverwarming leggen in badkamer

We hadden graag onze badkamer gerenoveerd en het zou de bedoeling zijn om hier vloerverwarming in te voorzien. De werken staan gepland maart - april 2019. 3m60 x 2m35.

Elektrische vloerverwarming leggen

Een elektrische vloermat in de inkomhal (accumulatie) is onderbroken. Kan u deze onderbrekling dedecteren en herstellen? De hal bevindt zich vooraan aan de straatkant op de gelijkvloerse verdieping.

Elektrische vloerverwarming leggen

We willen in onze nieuwbouwwoning in de gang en toilet graag iets voorzien om bij te verwarmen. We dachten aan infrarood vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming leggen in nieuwbouw

Nieuwbouw: Een infrarood of elektrische vloerverwarming leggen in een nieuwbouw ongeveer 100 m². Het is op de eerste verdieping, voor een woning en de zaak.

Elektrische vloerverwarming 21 m² leggen

Ik loop met het idee om mijn veranda met infrarood verwarming te gaan verwarmen. Ruimte is 3 x 7 m met drie zijden glazen ramen en polycarbonaat dak. Is nu betegeld en dacht infrarood + laminaatparket te plaatsen.