Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Elektrische vloerverwarming plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Elektrische vloerverwarming plaatsen:

Elektrische vloerverwarming installeren

Kleine ruimte, alles gaat eruit, dus plaats om de vloer aan te pakken. Elektrische vloerverwarming plaatsen onder linoleum. Het gaat over een ruimte van 10 m²

Elektrische vloerverwarming leggen

ca. 30 m2 elektrische vloerverwarming waar massief eiken parket overheen komt (folie?) Ca. 2 m2 elektrische vloerverwarming waar natuursteen tegel overheen komt in badkamer (mat?)

Water - water warmtepomp plaatsen

Gebouw van 1997 - muur en dak isolatie - vloer en radiator verwarming - zonnepanelen opbrengst 7300 - elektrische boiler (en dat wil ik zo houden) - jaarlijks verbruik 2300 L mazout. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming. Vrijstaand gebouw.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Ik verhuur vandaag een woning waarin nog verwarmd wordt met elektrische radiatoren en ben op zoek naar een alternatief. Daarnaast woon ik zelf in een woning die met gas verwarmd wordt (vloerverwarming). Als hier een goed(koper) alternatief bestaat dan ben ik ook geïnteresseerd.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Badkamer 9 m². Vloerverwarming in de gehele woning.

Elektrische vloerverwarming

Bij een totale renovatie, eventueel elektrische vloerverwarming voorzien in 2 badkamers,2 WC's,de keuken en de inkomhal. gedeeltelijke ruimtes dient er verwarming te komen. 2 badkmares en keuken. Nu gasverwarming en dit zal blijven.

Herstel elektrische vloerverwarming

Wij hebben een appartement met elektrische vloerverwarming van Dirac;Een deel van de living werkt niet meer.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Wij willen graag een stuk parket leggen op onze bestaande tegelvloer. +/- 20 a 25 vierkante meter. We zouden dan een van de hoofdradiators weg kunnen doen waardoor we meer ruimte krijgen voor de indeling van ons salon.