Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Ferroli verwarmingsketel op aardgas herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ferroli verwarmingsketel op aardgas herstellen:

Ferroli verwarmingsketel op aardgas herstellen

De venturi of ventilator van mijn verwarmingsketel Ferroli is stuk. Daarom is de buis naar mijn schouw afgekoppeld en werkt de verwarmingsketel. Maar ik sta op plan om mijn appartement te verkopen en zou dit dus graag herstellen voor de eventuele kopers.

Ferroli verwarmingsketel herstellen

CV ketel verliest constant druk, moet steeds water bijvoegen. Het is een Ferroli OPTIMAX 25C. Op zoek naar een specialist om de ketel te herstellen.

Ferroli verwarmingsketel herstellen en kleine andere loodgieterij werken

Er loopt constant water door buizen die aan de Ferroli ketel vertrekken. Verder moet er eens gekeken worden of we op onze chauffages thermostaatkranen kunnen plaatsen. Ook lekt de kraan van het bad en een afvoerbuis, te herstellen.

Ferroli verwarmingsketel onderhouden

Onderhoud verwarmingsketel Ferroli DOMI compact F 24 D. Het is een gasketel.

Herstelling Ferroli verwarmingsketel

Problemen met mijn Ferroli verwarmingsketel Optimax 25 C: zeer laag debiet warm water tot totaal geen warm water uit de kranen.

Verwarmingsketel Ferroli herstellen

De CV ketel springt soms niet aan ook al geeft de thermostaat het startsignaal door. Wanneer er op geklopt wordt start hij onmiddellijk. Vermoedelijk relais of klep die blijft plakken.