Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gas binnenbrengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Gas binnenbrengen:

Binnenbrengen gasleidingen en boiler op gas

Heb onlangs een huis gekocht, deze is op stookolie en elektriciteit. Zou graag gas willen binnen brengen en de bestaande CV op gas laten zetten. Verder zou er een gas toevoer moeten getrokken worden voor een haard op gas en het warm water zou ik tevens op doorstroomboiler met gas willen.

Gas binnenbrengen

Mazoutverwarming vervangen door gas. Aanvraag om gas binnen te brengen. Graag de werken tegen eind van de zomer.

Binnenbrengen gasleidingen en boiler op gas

Ons huis 'draait' volledig op elektriciteit. Om de kost te drukken zouden we graag gas aansluiten. Er ligt gas in de straat dus we zouden het enkel in ons huis moeten krijgen. Wij hebben geen oprit of voortuin, ons huis ligt meteen aan het voetpad. We zijn ook geïnteresseerd in een boiler op gas.

In mijn huis is elektrische ...

In mijn huis is elektrische vloerverwarming. Slaapkamers en badkamer is met lektrische vuurtjes. Ik wil overschakelen op gas. Dit betekent binnenbrengen van de gas, leggen van de leidingen en plaatsen van radiatoren.