Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Gas binnenbrengen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Gas binnenbrengen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Gas binnenbrengen:

Binnenbrengen gasleidingen en boiler op gas

Heb onlangs een huis gekocht, deze is op stookolie en elektriciteit. Zou graag gas willen binnen brengen en de bestaande CV op gas laten zetten. Verder zou er een gas toevoer moeten getrokken worden voor een haard op gas en het warm water zou ik tevens op doorstroomboiler met gas willen.

Gas binnenbrengen

Mazoutverwarming vervangen door gas. Aanvraag om gas binnen te brengen. Graag de werken tegen eind van de zomer.

Binnenbrengen gasleidingen en boiler op gas

Ons huis 'draait' volledig op elektriciteit. Om de kost te drukken zouden we graag gas aansluiten. Er ligt gas in de straat dus we zouden het enkel in ons huis moeten krijgen. Wij hebben geen oprit of voortuin, ons huis ligt meteen aan het voetpad. We zijn ook geïnteresseerd in een boiler op gas.

In mijn huis is elektrische ...

In mijn huis is elektrische vloerverwarming. Slaapkamers en badkamer is met lektrische vuurtjes. Ik wil overschakelen op gas. Dit betekent binnenbrengen van de gas, leggen van de leidingen en plaatsen van radiatoren.