Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasfornuis aansluiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasfornuis aansluiten:

Aansluiten gasfornuis en boiler verwijderen

Bestaande elektrische kookplaat moet eruit en ik wil een nieuw fornuis op gas aansluiten. Ik denk er ook aan om mijn oude boiler te laten verwijderen.

Gasfornuis aansluiten

Ik heb een gasfornuis/oven die aangesloten moet worden. Ik durf dit zelf niet goed te proberen aangezien de vorige eigenaars de gasaansluiting hebben afgeplakt.

Aansluiten gasfornuis

Aansluiting van een gasfornuis. De gaskraan is al aangesloten, maar we ontbreken een tussenstuk (en misschien nog meer). Het gasfornuis is van het merk AEG, type ken ik niet uit het hoofd.

Gasleiding leggen voor aansluiting gasfornuis

Ik wil een gasleiding laten leggen die nadien gekeurd zal worden. De bedoeling is om vanaf het gasfornuis een leiding te leggen naar buiten om een gasfles met propaan te kunnen aansluiten. Leiding moet naar de achtertuin van de woning getrokken worden voor zo een 13 lopende meter.

Aansluiten gasfornuis

Aansluiten van een gasfornuis met elektrische oven, voorzieningen zijn al in het huis.

Aansluiten gasfornuis

Ons ingebouwd gasfornuis is momenteel aangesloten op een propaanfles die buiten in de tuin staat. We willen ons fornuis graag aansluiten op aardgas maar kunnen dit niet zelf. Graag een vakman die dit in orde kan maken.

Aansluiten gasfornuis in aansluiting aanpassen

Het gasfornuis in de keuken moet vervangen worden. Graag had ik ook de aansluiting laten bekijken. Huidig probleem is dat ik niet aan de stekker die verbonden is met automatische onsteker.

Gasfornuis aansluiten

Gasfornuis aansluiten op aardgas Leiding van fornuis naar aardgas nog niet aanwezig