Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gashaard herstellen Bodart Gonay cosmos 145" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gashaard herstellen Bodart Gonay cosmos 145:

Herstellen wellstraler kt150m

Ik heb een stroom stoot gehad door werken in het straat nu doet mijn gashaard het niet meer ik denk schaden aan de electrische delen. Ik zoek iemand die deze kan na kijken en eventueel onderdelen vervangen.

Ontsteking van open gashaard herstellen

Schakelaar en thermokoppel van de open gashaard stuk. Geen duurzame waakvlam en dus ook geen haardvlam. Herstellen schakelaar om waakvlam te ontsteken en vervangen thermokoppel om het vuur te bestendigen.

Gaskachel flandria nakijken of herstellen

Gashaard van Flandria, 4 jaar oud, moeten dringend onderhouden en/of hersteld worden.

Gashaard Barbas herstellen

Mijn gaskachel is uitgevallen, de waakvlam kan ik nog wel aansteken maar hij blijft niet aan, elke keer ik de knop los om ze aan te steken gaat de vlam uit.

Gashaard herstellen Bodart& Gonay cosmos 145

De gashaard reageert niet meer op de afstandsbediening

Openhaard VLAM herstellen

Gasvuur openhaard herstellen De ontsteker van gashaard is vermoedelijk stuk. De waakvlam kunnen we aankrijgen maar gaat na enkele seconden terug uit. De haard is van het merk: VLAM Type GAS MT 63/60,5/R/V/VD

Herstellen gashaard Bodart gonay cosmos 100

Wij hebben een gashaard bodart gonay cosmos 100. Eind april 2019 begon opeens om 23.30 uur de haard te branden zonder dat er iets aan de afstandsbediening gebeurd was. Zomaar uit het niets begon de haard opeens te branden. Ik veronderstel dat er een en ander fout is met de elektronische ontsteking en of de afstandsbediening , alhoewel de afstandsbediening op dat ogenblik niet in de omgeving was. Graag zou ik een grondig nazicht willen van ons haardvuur.

Herstellen gashaard merk Wellstraler

Enkel de blok in de haard waarmee de afstandsbediening verbonden was, was stuk waardoor mijn haard maar in één stand meer ging. Deze blok werd niet vervangen en ik ben een onderdeel kwijt. Ik zoek een vakman die mijn haard terug kan herstellen.