Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gashaard herstellen Bodart Gonay cosmos 145" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gashaard herstellen Bodart Gonay cosmos 145:

Gashaard herstellen Bodart& Gonay cosmos 145

De gashaard reageert niet meer op de afstandsbediening

Openhaard VLAM herstellen

Gasvuur openhaard herstellen De ontsteker van gashaard is vermoedelijk stuk. De waakvlam kunnen we aankrijgen maar gaat na enkele seconden terug uit. De haard is van het merk: VLAM Type GAS MT 63/60,5/R/V/VD

Herstellen gashaard Bodart gonay cosmos 100

Wij hebben een gashaard bodart gonay cosmos 100. Eind april 2019 begon opeens om 23.30 uur de haard te branden zonder dat er iets aan de afstandsbediening gebeurd was. Zomaar uit het niets begon de haard opeens te branden. Ik veronderstel dat er een en ander fout is met de elektronische ontsteking en of de afstandsbediening , alhoewel de afstandsbediening op dat ogenblik niet in de omgeving was. Graag zou ik een grondig nazicht willen van ons haardvuur.

Herstellen gashaard merk Wellstraler

Enkel de blok in de haard waarmee de afstandsbediening verbonden was, was stuk waardoor mijn haard maar in één stand meer ging. Deze blok werd niet vervangen en ik ben een onderdeel kwijt. Ik zoek een vakman die mijn haard terug kan herstellen.

Herstellen en onderhoud gaskachel Efel

In deze woning bevind zich een gashaard van het merk EFEL. Omdat we om te schilderen de kachel eigenhandig hebben afgesloten en omdat de kachel ons niet vertrouwd is, zouden we graag eens een onderhoud en gaslek test laten uitvoeren. We vinden het bij gebruik van de kachel soms ook naar gas ruiken…

Gasvuur herstellen

De ontsteker van onze gashaard is vermoedelijk stuk. De waakvlam kunnen we aankrijgen maar gaat na enkele seconden terug uit. De haard is van het merk: bodart en gonay serie nummer 137-12.

Gaskachel herstellen

Waakvlam van gashaard is uit en krijg ze niet meer aan, hij geeft ook geen vonkje meer als ik hem probeer aan te steken.

Herstellen gashaard merk welstralen

Gashaard tussen de 10 a15 jaar oud en willen hem herstellen bij gebruik valt hij uit merk welstralen