Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gaskachel en boiler controleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gaskachel en boiler controleren:

Trekken van gas in huis

We zoeken iemand die gas wil leggen in ons huis. Dit zou zijn met een aantal radiatoren aansluitingen, 2 gaskachel aansluitingen en een nieuwe boiler plaatsen.

Herstellen toilet en boiler

In de woning die ik verhuur zijn er problemen met het toilet, de boiler en verwarming. Het toilet spoelt niet goed door. Water komt steeds naar omhoog en trekt heel langzaam weg. Put werd nog geledigd in mei 2019. Boiler (Bulex Opalia C14 - 2010 ) valt ook regelmatig uit en volgens de huurder moet hij de gaskachel afleggen om de boiler opnieuw te kunnen opstarten. Het duurt dus soms heel lang vooraleer hij warm water heeft om 's ochtends te douchen en dit is heel frustrerend voor de huurder. Heb zelf nog in deze woning gewoond, maar nooit deze problemen gehad...

Gaskachel en boiler controleren

Controle op veiligheid (CO) Het aansteken van de gaskachel lukt niet altijd

Onderhoud gaskachel en boiler

Onderhoud Wellstraler en Boiler TERMAL.

Nazicht van gaskachels

Nazicht van gaskachels en kookfornuis naar aanleiding van omschakeling van energiearm naar energierijk gas. Gaskachel : 6 met verschillende merken. ( Wellstraler, Vaillant boiler ...)

Onderhouden boiler en kachel

Onderhoud Junker doorstroomboiler en een gaskachel

Boiler en kachel onderhouden

Ik woon sedert 2 jaren in een huurhuis en heb net vernomen dat de boiler en gaskachel moeten onderhouden worden om de 2 jaren. De boiler is merk Vaillant, de gaskachel is Bell Straler A89.

Controle gaskachel en gasboiler Flandria

Op 1/3 komt een nieuwe huurder in mijn appartement. Ik heb een Vaillant boiler in de badkamer en 2 gaskachels . Controle/onderhoud boiler apart en gaskachels apart alsook als ik gaskachels en boiler bij jullie zou laten controleren.