Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gaskachels vervangen door centrale verwarming" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gaskachels vervangen door centrale verwarming:

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

2 gaskachels weghalen en 10 kamers voorzien van verwarming op gas over 3 verdiepingen. Aansluiting voor gas en dergelijke zijn er, loodgieterij moet nog voltooid worden.

Onderhouden van 6 gaskachels

Onderhoud van 5 gaskachels en onderhoud + vervangen vuurvast glas 1 gaskachel Nestor Martin + opmaak van het benodigde papierwerk

Plaatsen van 3 flexibels in schouwen van gaskachels

Het huis met 2 gewone verdiepingen en een studio in het dak. Vanaf de gaskachels op de verdiepingen en in de dakstudio is een flexibel nodig in de schouw (voor de gelijkvloers is er al één). De kop van de schouw blijkt niet goed afgedicht en moet vervangen worden door een goed afgedichte koepelvormige plaat.

Gaskachels vervangen door cv installatie

Ik zou graag op deze plaatsen CV installeren : keuken, living , badkamer. Ik woon in een belle etage, dus de leefruimtes zijn op de eerste verdieping. Daar is nu enkel gasverwarming.

Vervangen gaskachels door centrale verwarming

In het voorste gedeelte van mijn huis staat onze verwarmingsketel. Hierop zijn al twee radiatoren aangesloten (slaapkamer en badkamer). Achter dit eerste gedeelte zit een ruimte van zo'n 4 meter breed op een 20 meter lang (dus ongeveer 80 m2). Daar staan nu 2 gaskachels. Een eerste bij de eetplaats en een tweede bij de zetels. Ik had graag gekeken of ik deze gaskachels kan laten vervangen door radiatoren op de CV. Er zullen dus leidingen naar de woonkamer moeten komen. Dit is net achter de garage waar de ketel staat. Ik denk dat ik 2 radiatoren zal nodig hebben om een mooie verdeling van de warmte te hebben. Momenteel staat de thermostaat op de badkamer, maar ik zou nu graag een (slimme) thermostaat in de woonkamer hebben.

Gaskachels vervangen door radiaoteren

Op eerste verdieping 4 gaskachels staan, en graag radiatoren in de plaats zetten.

Vervangen gaskachels door centrale verwarming

Appartement van 50 m² wordt verwarmd door gaskachel type C die op zijn einde loopt. De gaskachel te vervangen door cv of door nieuwe gaskachel.

CV op aardgas plaatsen

Het gaat om een half open bebouwing van 90 m2 woonoppervlakte. Op moment is het huis op gelijkvloer verwarmt door twee gaskachel. Op eerste verdiep is op deze ogenblik geen verwarming aanwezig. De gaskachels willen wij vervangen door en cv ketel en 5 radiatoren. Deze klus zou liefst in juni 2018 gebeuren.