Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding afsluiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding afsluiten:

Gasleiding afsluiten

Gasleiding naar kookplaat afsluiten. Men verandert van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Verwarming op gas blijft wel.

Gasleiding afsluiten en gaskraantje plaatsen

Ik wil de gasleiding naar de keuken momenteel afsluiten en voorzien van een kraan. Hierop moet wederom een leiding komen welke bovenop de vloer ligt. Dit om bij het afbreken van de vloer niet op de huidige gasleiding te stuiten. Het gaat om vrij beperkte klus.

Oude gasleiding afsluiten en stop plaatsen

Oude gasleidingen zijn gevonden tijdens renovatie in appartement. Er zijn geen gasverbruikende installaties aanwezig in het appartement (cv-ketel staat in de kelder), dus de gasleidingen dienen te worden afgekoppeld. Gastoevoerleiding naar cv-ketel in kelder mag indien nodig eveneens worden vervangen.

Gasfornuis afkoppelen en gasleiding afsluiten

Het bestaande gasfornuis in de keuken dient afgekoppeld te worden en vervangen door een inductieplaat (ikea?) De gasleiding dient afgesloten te worden.

Gasleiding afsluiten

Ik heb een gasleiding die loopt tot in de keuken en ik had die graag laten afsluiten of extra kraantje laten toevoegen om hem uit te zetten want hij loop door mijn gang en vind dit niet echt veilig.

Nieuwe gasleiding leggen

Bestaande gasleiding afsluiten en nieuwe aanleggen. Dit vanuit de kelder tot binnen in het appartement op het 3e verdiep.

Vervangen doorstromer water naar elektrische boiler

Ik wil de doorstromer voor warm water op gas vervangen door een elektrische boiler. De elektrische boiler is nog niet aangekocht en de opties bespreken we graag met de vakman. De doorstromer op gas moet men weghalen, afsluiten van de gasleiding. Ook de elektrische boiler moet men monteren tegen de muur en de overige aansluiten voorzien.

Gasfornuis afkoppelen en gasleiding afsluiten

Ik wil het ingebouwde gasfornuis in de keuken weghalen, en de gasleiding naar het fornuis afsluiten (mbv een stop).