Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding naar huis trekken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding naar huis trekken:

Gasleiding verleggen

De gasleiding van het huis ligt momenteel in het huis er naast en zou verplaatst moeten worden uit het huis. Waren origineel twee woningen naast elkaar, waar de gasleidingen door elkaar liepen. Deze moeten dus verlegd worden.

Aanleggen gasleiding

Wij hebben nu momenteel een mazouttank (3 liter) in huis maar hadden graag gas gelegd in huis.

Gasleiding naar huis trekken

Ik zou graag overschakelen van mazout naar aardgas. Ik wil dus een nieuwe gasinstallatie laten aanleggen. In de straat is er gas. De leiding moet zo een 15 meter worden doorgetrokken naar de plaats waar de gasketel gaat komen. Een groot deel kan langs de oprit. Ik ben ook bereid om zelf een gat te graven in de oprit zodat de leiding snel gelegd kan worden. De installatie moet ook gekeurd worden. Eventueel kan hierbij de aansluiting van mijn condensatieketel ook gedaan worden.

Reparatie gaslek

Uit een lekdetectie blijkt dat er aan ons huis een gaslek is aan de buitenzijde waar de gasleiding het huis binnenkomt. Het lek en de leidingen zouden liggen onder een soort van voetpad rond het huis, waar de leiding in de buitenmuur binnen komt. We zoeken iemand die zo snel mogelijk het lek kan herstellen. Offerte nodig voor voorafgaandelijke goedkeuring door de verzekering.

Gasleiding verlengen naar keuken

Ik heb pas een nieuw huis gekocht en zou de aardgasleiding willen doortrekken naar de keuken om een gasfornuis te plaatsen. De aardgasmeter/ aansluiting bevindt zich achter de muur van de keuken. Er is nog geen keuken geplaatst.

Gasleiding leggen naar de keuken en keuring in orde brengen

We zijn aan verbouwingen in ons huis begonnen en willen de keuken naar de andere kant van de ruimte verschuiven. Daarvoor moet de gasleiding verplaatst worden. Hiervoor willen we graag een offerte laten maken. Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding trekken, ketel plaatsen en radiatoren voorzien

Huis dat bestaat uit 3 delen. Door het oude gedeelte moet een gasleiding trekken naar het nieuwe gedeelte. In dit nieuwe stuk moet men een gascondensatieketel te voorzien en ook radiatoren.

Gasleiding verder leggen van kelder naar zolder

We zijn een huis met alléén een gaskachel in de living aan het renoveren naar CV. Hiervoor gaan we (zelf) op zolder een nieuwe CV ketel installeren. De gasmeter bevindt zich in de kelder, en van daaruit moet er een nieuwe gasleiding komen naar de zolder. (kelder->gelijkvloers->1e verdieping->zolder, recht naar boven) We zouden de CV ketel reeds geïnstalleerd willen hebben zodat de gasleiding direct kan aangesloten worden. Een pluspunt is ook dat je de ketel zou kunnen afstellen met de juiste parameters zodra de gas is aangesloten (Vaillant VCW286)