Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen:

Gasleiding leggen naar de keuken en keuring in orde brengen

We zijn aan verbouwingen in ons huis begonnen en willen de keuken naar de andere kant van de ruimte verschuiven. Daarvoor moet de gasleiding verplaatst worden. Hiervoor willen we graag een offerte laten maken. Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis In de garage komt de aardgasgasleiding binnen en staat de verwarmingsketel op gas. We willen graag een gasleiding doortrekken van de garage naar de keuken om een gasfornuis te kunnen plaatsen.T ussen de garage en de keuken bevindt zich een kleine hal. Onder de hal en de keuken loopt vermoedelijk een kruipkelder. Doortrekken leiding kan via de kleine hal of via de vermoedelijke kruipkelder.

Gasleiding leggen

Ik wil de gasleiding doortrekken naar de keuken voor de gasfornuis aan te sluiten, het gaat over een afstand van ongeveer 8m. En de keuring in orde brengen.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding verlengen naar keuken voor gasfornuis +keuring. De keuken zal geplaatst worden in juli. De sleutels van het nieuwe huis is eind juli. Dan pas de werken uit te voeren.