Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding leggen in woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding leggen in woning:

Propaan gasleiding leggen buiten

Opdrachten: - verlengen middendruk leiding tot boven op plat dak: +-8m - plaatsen ontspanner naar lage druk + afsluiters in kast buiten, op achtergevel boven plat dak - lage druk leiding plaatsen en aansluiten op bestaande ketel op zolder (+- 8m van middendruk ontspanner) - lage druk leiding plaatsen en aansluiten op bestaande gaskachel op begane grond, +- 12 m van middendruk ontspanner - keuring leidingnet propaan (middendruk & lage druk)

Gasleiding leggen

Ik wil een gasleiding van mijn kelder naar mijn keuken (juist boven de kelder) laten leggen. Gaat ongeveer over 2 meter.

Gasleiding leggen naar de keuken en keuring in orde brengen

We zijn aan verbouwingen in ons huis begonnen en willen de keuken naar de andere kant van de ruimte verschuiven. Daarvoor moet de gasleiding verplaatst worden. Hiervoor willen we graag een offerte laten maken. Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding wegwerken

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en zijn bezig met chappen en vloeren. Maar voordat we willen chappen, is er een gasleiding die boven de vloer uitsteekt. Deze hadden we graag willen wegwerken door het onder de chappe te leggen.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis In de garage komt de aardgasgasleiding binnen en staat de verwarmingsketel op gas. We willen graag een gasleiding doortrekken van de garage naar de keuken om een gasfornuis te kunnen plaatsen.T ussen de garage en de keuken bevindt zich een kleine hal. Onder de hal en de keuken loopt vermoedelijk een kruipkelder. Doortrekken leiding kan via de kleine hal of via de vermoedelijke kruipkelder.

Gasleiding leggen

Ik wil een nieuwe gasleiding laten leggen van de gasteller naar twee gaskachels en een kookfornuis. Ik wil deze leidingen ook laten keuren.

Gasleiding leggen buiten naar binnen

Ik wil een aansluiting laten maken in een bestaande woning vanuit de straat tot in de woning.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis

In de garage komt de aardgasgasleiding binnen en staat de verwarmingsketel op gas. We willen graag een gasleiding doortrekken van de garage naar de keuken om een gasfornuis te kunnen plaatsen. Het gezamenlijk vermogen van de gasbranders bedraagt 12 a 13 KW. Tussen de garage en de keuken bevindt zich een kleine hal. De garage ligt lager dan de keuken en onder de kleine hal en de keuken loopt een kruipkelder. Doortrekken leiding kan via de kleine hal of via de kruipkelder.