Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding leggen in woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding leggen in woning:

Gasleiding leggen

Gasleiding van externe gasfles in keuken aanleggen om ermee te koken. Het betreft een afstand van 5m.

Gasleiding plaatsen

Ik zou een gasleiding willen leggen vanuit teller naar ketel. Moet een leiding geplaatst worden van ongeveer 17 meter lang.

Gasleiding van gasmeter naar keuken leggen

Gasleiding van gasmeter naar keuken leggen. Er is reeds een gasleiding naar verwarmingsketel. Stuk waterleiding in keuken verplaatsen aangezien vaatwas en gootsteen verplaatst worden.

Nieuwe gasleiding leggen

We zouden graag een gaskachel verwijderen die aangesloten is op een oude gasleiding, de aftakking zit enorm los. Op deze zelfde gasleiding zit ook het gasfornuis aangesloten. Aangezien we ons fornuis graag op een veilige manier willen gebruiken wensen we iemand die de leidingen kan komen nakijken en nieuwe kan leggen indien nodig.

Gasleiding leggen van huidige ketel naar buiten

Wij willen een Unit zetten, deze unit heeft zijn eigen Doorstromer. We willen nu van onze bestaande condensketel een leiding naar deze Unit, ongeveer 7 meter.

Gasleiding leggen

Ik heb een propaangastank in eigendom aan onze chalet. De gasleidingen is reeds ondergronds aanwezig van de tank tot een verdeelpunt splitsing buitenkeuken-fornuis. Wat dient er nog te gebeuren: - Aansluiting gasleiding aan gastank eventueel met ontspanner. - aansluiting buitenkeuken met gekeurde gele darm. - aansluiting fornuis met gekeurde gele darm

Gasleiding binnen leggen

Wij willen een gashaard aanschaffen maar de binnen leiding moet nog gelegd worden. Dit is ongeveer 20 meter, van de garage tot de plaats waar de gashaard zal worden gezet.

Gasleiding leggen in de kruipkelder

Ik wil een gasleiding van 15m in de kruipkelder laten leggen voor het aansluiten van een gashaard.