Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Gasleiding te leggen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Gasleiding te leggen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding te leggen:

Vervangen mazoutketel door condensatieketel HR

Bestaande CV-ketel CERAC op mazout vervangen door condensatieketel HR voor huisverwarming en sanitair water te installeren in gelijkvloerse garage. Nieuw aan te leggen gasleiding huis-straat.

Gasleiding plaatsen

Ik zou een gasleiding willen leggen vanuit teller naar kookplaat. Moet een leiding geplaatst worden van ongeveer 12 meter lang, dat is voor mijn kookplaat .

Gasleiding te leggen

Ik zou graag de gas in mijn woning willen aanleggen. Het voorbereiden van de plaats van de gasmeter. Een leiding leggen vanuit die plaats tot de zolder en er een tweede vanuit de gasmeter langs het huis tot de keuken.

Aansluiten verwarmingsketel en gasleiding leggen

Volgende werken dienen te gebeuren: Aansluiten van ketel, aansluiten van collector, leggen van een gasleiding.

Gasleiding laten leggen

We willen thuis een nieuwe verwarmingsintallatie. We hebben nu een oude mazoutketel en willen deze dus vervangen. Graag hadden we een gasleiding laten leggen en eventueel ook een ketel aangeschaft met doorstromer.

Gasleiding leggen

Gasteller staat reeds binnen. Willen nu overschakelen van steenkool naar gas. Graag offerte voor het leggen van de gasleiding van teller naar kachel.

Gasleiding doortrekken

Ik wil graag een extra gasleiding leggen van de kelder naar het 1e verdiep, voor in de toekomst een gashaard aan te schaffen. Kan U hiervoor een offerte opmaken

Gasleiding verlengen

Wij willen graag een gasleiding door buitengevel naar serre laten leggen.

Partners

Partners van Casius