Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Gasleiding te leggen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Gasleiding te leggen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding te leggen:

Condensatieketel plaatsen in renovatiewoning

Plaatsen condensatieketel, rookgasafvoer, en leggen van gasleiding voor een renovatiewoning.

Leggen gasleiding binnen

Gasleiding bijleggen 25 m enkel naar ketel moet geattesteerd worden.

Gasleiding leggen

Gasleiding aanleggen huis staat 100 m van de rooilijn. Gleuf is al getrokken. 1 leiding naar brander +- 10 m 1 om later eventueel mee te koken +-23 m nog 1 voor gaskachel. +-15 m. En keuring aub.

Omschakelen van mazout naar gasstookketel

1-Omschakelen van mazout- naar gasstookketel Geul, werkgat graven, voorzieningen voor gasleiding op afgesproken positie en volgens de technische voorwaarden EANDIS. 1. 2-Gasleiding en meter te plaatsen door EANDIS in de kelder. 1. 3-Nieuwe gasketel te installeren in de kelder. -Inclusief gasleiding van de meter tot de stookketel te leggen in de kelder volgens technische voorwaarden Eandis door CERGA gasmonteur. -Bestaande mazoutleidingen, -ketel afbreken en afvoeren

Vervangen gasleiding

Infrax heeft vastgesteld dat er een gaslekkage is in een leiding. Lichte gasgeur in keuken en badkamer soms. Nieuwe leiding te leggen, omdat de oude uit gebruik wordt genomen. Deze werken zijn dringend uit te voeren.

Gas leggen in bestaande woning

Graag een aannemer :ik wil gas aansluiten in een reeds bestaande woning. Nu hebben wij CV via een houtpelletkachel. Onze boiler bevindt zich achteraan in de woning. Vraag: hoeveel zal het mij kosten om dit te leggen. Ik vermoed dat een deel vloer uitgebroken moet worden. Ik zoek iemand die kan komen kijken waar de gasleiding binnen kan komen in de woning en die mij een offerte kan geven van de afbreekwerken en opbouwwerken. Ik wil dit door vakmensen laten doen.

Gasleiding laten leggen in woning geen gas aanwezig is

Wij hebben een huis gekocht waar er nog geen water en of gas binnenkomt wij verwarmen nu met mazout en ons water komt uit een geboorde put het water kan evt wachten maar zou graag al de leidingen van de gas laten trekken om later over te schakelen op een gasketel ons huis(de aansluitingen) zijn ongeveer een 50m verwijderd van de straat kunnen jullie mij eens uitrekenen wat dit mij kost of wat ik evt zelf kan en mag doen

Gasleiding verplaatsen en de afsluit kraantjes er tussen verwijderen

Ik wil een stuk gasleiding verleggen in de keuken + twee afsluitkranen verwijderen en nieuw stuk gas leiding in de plaats leggen.

Partners

Partners van Casius