Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Gasleiding te leggen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Gasleiding te leggen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding te leggen:

Installateurs gaskachel

Ik zou een gaskachel willen laten plaatsen. De kachel en schouw is aanwezig. Er zou een gat van 100mm moeten geboord worden, schouw plaatsen, gasleiding van de meter tot aan de kachel (ongeveer 3m) leggen. Het is geen groot werk maar zou dringend moeten gedaan worden. Het is voor mijn moeder (90jaar) die we van boven naar onder hebben moeten verhuizen om trappen te vermijden.

Gasleiding laten leggen in woning

De gasleiding ligt nog maar tot aan de stoep, en moet dus nog binnen getrokken worden. Zou tot in de kelder moeten gelegd worden, die onder op kamer ligt, waar ook de ketel moet komen.

Gasleiding leggen

Er moet een nieuwe gasleiding voor cv getrokken worden.

Stookolie combinatieketel vervangen door HR gas

Stookolie combinatieketel in garage op begane grond vervangen door gasketel. Gemeente gaat gasleiding leggen. Wat dient te gebeuren met aanwezige olietank? Afstand tot straat een meter of acht.

Gasleidingen leggen

In ons huis hebben we een gasleiding dat begint vanaf de kelder (gasmeter) en deze loopt tot de 2de verdieping. Graag zouden we deze gasleiding volledig willen vernieuwen. Vanaf de 2de verdiep tot de 3de verdiep hebben nog geen gasleiding en dit zouden we graag ook willen aanleggen. Op de 2de verdiep maken we gebruik van een gasboiler en op de 3de verdiep een elektrische boiler. Deze elektrische boiler op de 3de verdiep moet vervangen worden door een gasboiler dat we reeds al gekocht hebben.

Gasleiding leggen

Ik ben bezig met verbouwingen en ik had graag de bestaande gasleiding willen wegnemen en vervangen door een nieuwe. De bestaande splits zich op naar boven en dient niet te worden vervangen, maar de leiding die beneden loopt, moet worden vervangen en een afsluitkraan bevatten.

Verwarmingsketel plaatsen

De ketel is oud en moet nieuwe ketel hebben combi 30 KW . Aansluiten van bestaande cv leidingen op de nieuwe wandketel. Aansluiten van nieuw aan te leggen gasleiding op de nieuwe wandketel Aansluiten van bestaande sanitaire leidingen op de nieuwe wandketel

Leggen gasleiding binnen

Voor het aanleggen van gasleiding in de kelder naar Gashaard, en naar CV ketel. Gasmeter binnengebracht door EANDIS, moet nu doorgetrokken worden naar gashaard +/- 14 m door propere droge kruipkelder (betonvloer) hoogte kruipkelder: 1 m. Ook naar CC ketel +/- 10 m door gewone kelder (woning heeft deels kruipkelder, deels gewone kelder

Partners

Partners van Casius