Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Gasleiding te leggen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Gasleiding te leggen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding te leggen:

Gasleiding aansluiting

Wij willen in huis aardgasleiding leggen voor over te schakelen van gas naar mazout. Enkel de aansluiting. Ter plaatse komen kijken.

Gasleiding inkorten

In de woonkamer komt een gasleiding boven de vloer uit omdat we ooit van plan waren hier een tunnelhaard te plaatsen. Dit plan is nu van de baan en we zouden deze willen inkorten zodat we hier een tegel kunnen over leggen.

Gasleiding leggen in woning van de meter tot aan de berging

Plaatsen van staalbuis van de meter naar de berging, de buis is reeds in ons bezit. De gaten zijn reeds gekapt en de buis moet ongeveer 6 meter verder komen en een 1.5 meter naar boven met een gaskraan.

Gasleiding leggen

In maart breken wij de vloer uit in ons huis. We willen graag een gasleiding laten leggen om later eventueel een haard te plaatsen. Het zou ongeveer 10 meter moeten zijn.

Gasleiding leggen buiten naar binnen over afstand van 25m

Antragas plaatst een gastank met lagedrukontspanner op de tank. Ik wil graag een offerte voor het leggen van een ondergrondse leiding tot aan huis. ,zal zelf de gleuf graven. Op een afstand van 25 M

Gasleiding van gasmeter naar keuken leggen

Gasleiding van ongeveer 8 m lang door de kelder en door 2 muren trekken en via de keukenvloer voor aan te sluiten op de kookplaat. De plaatsing van de gasmeter is reeds voorzien en de werken moeten nog voordien gebeuren.

Installateurs gaskachel

Ik zou een gaskachel willen laten plaatsen. De kachel en schouw is aanwezig. Er zou een gat van 100mm moeten geboord worden, schouw plaatsen, gasleiding van de meter tot aan de kachel (ongeveer 3m) leggen. Het is geen groot werk maar zou dringend moeten gedaan worden. Het is voor mijn moeder (90jaar) die we van boven naar onder hebben moeten verhuizen om trappen te vermijden.

Gasleiding laten leggen in woning

De gasleiding ligt nog maar tot aan de stoep, en moet dus nog binnen getrokken worden. Zou tot in de kelder moeten gelegd worden, die onder op kamer ligt, waar ook de ketel moet komen.

Partners

Partners van Casius