Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding te leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding te leggen:

Gasleidingen leggen voor gashaard aansluiting

Voor de installatie van een gashaard dien ik een extra gasleiding te leggen. De gasmeter staat in de voortuin en van daaruit dien ik een nieuwe leiding te leggen langs buiten rondom het huis (+-20m).

Nieuwe gasleiding leggen

Bestaande gasleiding afsluiten en nieuwe aanleggen. Dit vanuit de kelder tot binnen in het appartement op het 3e verdiep.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding verlengen naar keuken voor gasfornuis +keuring. De keuken zal geplaatst worden in juli. De sleutels van het nieuwe huis is eind juli. Dan pas de werken uit te voeren.

Gasleiding aansluiting

Wij willen in huis aardgasleiding leggen voor over te schakelen van gas naar mazout. Enkel de aansluiting. Ter plaatse komen kijken.

Gasleiding inkorten

In de woonkamer komt een gasleiding boven de vloer uit omdat we ooit van plan waren hier een tunnelhaard te plaatsen. Dit plan is nu van de baan en we zouden deze willen inkorten zodat we hier een tegel kunnen over leggen.

Gasleiding leggen in woning van de meter tot aan de berging

Plaatsen van staalbuis van de meter naar de berging, de buis is reeds in ons bezit. De gaten zijn reeds gekapt en de buis moet ongeveer 6 meter verder komen en een 1.5 meter naar boven met een gaskraan.

Gasleiding leggen

In maart breken wij de vloer uit in ons huis. We willen graag een gasleiding laten leggen om later eventueel een haard te plaatsen. Het zou ongeveer 10 meter moeten zijn.

Gasleiding leggen buiten naar binnen over afstand van 25m

Antragas plaatst een gastank met lagedrukontspanner op de tank. Ik wil graag een offerte voor het leggen van een ondergrondse leiding tot aan huis. ,zal zelf de gleuf graven. Op een afstand van 25 M

Partners

Partners van Casius