Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding trekken ketel plaatsen en radiatoren voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding trekken ketel plaatsen en radiatoren voorzien:

Gasleiding trekken

Wij hebben aardgasverwarming,maar in de keuken hebben we geen gasleiding.We koken op elektriciteit. Aangezien we gasinstallatie in huis hebben zouden willen veranderen. We zouden graag vanuit de gasmeterinstallatie een leiding rechtstreeks naar de keuken brengen. Ik heb gelezen dat je 60cm diep moet graven,maar kunnen dit niet doen. Omdat we de materiaal niet hebben,nemen we geen risico.

Gasleiding naar huis trekken

Ik zou graag overschakelen van mazout naar aardgas. Ik wil dus een nieuwe gasinstallatie laten aanleggen. In de straat is er gas. De leiding moet zo een 15 meter worden doorgetrokken naar de plaats waar de gasketel gaat komen. Een groot deel kan langs de oprit. Ik ben ook bereid om zelf een gat te graven in de oprit zodat de leiding snel gelegd kan worden. De installatie moet ook gekeurd worden. Eventueel kan hierbij de aansluiting van mijn condensatieketel ook gedaan worden.

Gasleiding trekken

Gasleiding trekken naar afzuigkast in labo. Best de situatie komen opnemen ter plaatse.

Gasleiding trekken, ketel plaatsen en radiatoren voorzien

Huis dat bestaat uit 3 delen. Door het oude gedeelte moet een gasleiding trekken naar het nieuwe gedeelte. In dit nieuwe stuk moet men een gascondensatieketel te voorzien en ook radiatoren.

Gasleiding trekken en keuren

Gasleiding trekken van de meter naar een gashaard (7,3kw) + gaskachel. ca. 8m leiding diameter 28 en ca. 10m leiding diameter 22

Gasleiding trekken van garage naar keuken

We hebben een nieuwe gasleiding nodig van de garage naar onze keuken voor ons nieuwe gasfornuis. Er is een gasaansluiting in de garage maar er moet een nieuwe leiding op worden aangesloten via het plafond van de garage (+/- 5m) naar de keuken, die zich op de eerste verdieping bevind. Hiervoor moet er ook een diamantboring gebeuren uiteraard.

Gasleiding in appartement trekken

Extra leiding naar de keuken en gashaard aanleggen. Gasleiding in appartement.

Gasleiding doortrekken

Gasleiding door te trekken naar de keuken voor een gasvuur.