Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding vervangen vanaf meter tot keuken via kelder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding vervangen vanaf meter tot keuken via kelder:

Aansluiten butaan doorstromer

Onze butaandoorstromer moet vervanger vervangen worden in onze stacaravan. We hebben er reeds ééntje aangeschaft maar moet dus nog geplaatst worden. koud en warmwaterleiding zal ongeveer een 50cm moeten verlengt worden tevens gasleiding. De schoorsteen is nog in orde.

Gasleiding laten aanleggen

We hebben pas ons huis gekocht uit 1958 en er is een klein gaslek in de oude gasinstallatie. We willen de volledige gasleiding vervangen, dus vanaf het ondergrondse vanaf de gasketel.

Vervangen aangelegde gasleiding

Er is een gasbrander geïnstalleerd enkele jaren geleden zonder enige problemen. De leidingen echter zijn ongelukkig geplaatst over het plafond in plaats van over de zijmuur. Deze zouden dus moeten herleid worden. Het gaat over een een koperen buiswerk met een buitendiameter van Ø28mm. De geïnstalleerde 3.5m zou moeten vervangen worden door een buiswerk van een kleine 6.5m.

Vervangen gasleiding en koppelstuk

Aan mijn gastoevoerleiding moet een koppelstuk vervangen worden dat is vastgeroest. het gaat om een T-koppelstuk is kapot. Daarnaast moet de gasleiding naar het fornuis nagekeken worden en waarschijnlijk vervangen worden.

Oude gasleiding afsluiten en stop plaatsen

Oude gasleidingen zijn gevonden tijdens renovatie in appartement. Er zijn geen gasverbruikende installaties aanwezig in het appartement (cv-ketel staat in de kelder), dus de gasleidingen dienen te worden afgekoppeld. Gastoevoerleiding naar cv-ketel in kelder mag indien nodig eveneens worden vervangen.

Omschakelen van mazout naar aardags

Normaal was ik van plan om volgende zomer dit te laten vervangen door aardgas allemaal onze mazouttank zit namelijk nog redelijk vol, maar sinds kort heeft onze geiser het begeven. Daarom ben ik aan het twijfelen of ik deze best nu allemaal niet kan aanpassen. Omschakeling verwarming in woning (alléénstaande woning) Doortrekken van gasleiding.

Gasfornuis afkoppelen en gasleiding afsluiten

Het bestaande gasfornuis in de keuken dient afgekoppeld te worden en vervangen door een inductieplaat (ikea?) De gasleiding dient afgesloten te worden.

Gasleiding vervangen vanaf meter tot keuken via kelder

De huidige gasbuizen zijn aan vervanging toe. Vanaf de meter in de kelder via kruipkelder naar keuken. Afstand ongeveer 10 meter. Plus aansluiting aan hoogrendementsketel Vaillant. Ook keuring