Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleiding vervangen vanaf meter tot keuken via kelder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleiding vervangen vanaf meter tot keuken via kelder:

Gasfornuis afkoppelen en gasleiding afsluiten

Het bestaande gasfornuis in de keuken dient afgekoppeld te worden en vervangen door een inductieplaat (ikea?) De gasleiding dient afgesloten te worden.

Gasleiding vervangen vanaf meter tot keuken via kelder

De huidige gasbuizen zijn aan vervanging toe. Vanaf de meter in de kelder via kruipkelder naar keuken. Afstand ongeveer 10 meter. Plus aansluiting aan hoogrendementsketel Vaillant. Ook keuring

Gasleiding verlengen en nieuwe gasketel plaatsen

We zouden graag de gasleiding verlengen langs buiten tot aan de keuken via dezelfde muur om dan binnen aan te sluiten op het gasfornuis. In totaal moet deze zo een 22 lopende meter worden doorgetrokken. Hiernaast moet men ook de oude mazoutketel vervangen door een nieuwe ketel op gas.

Lek gasleiding herstellen

Er is een klein gaslek vastgesteld in een leiding tussen 2 ruimtes. Het lek zou afkomstig zijn van het gedeelte in de muur. Graag had ik dit gedeelte vervangen gezien. betreft hier klassiek gegalvaniseerde buizen van ongeveer 32 mm.

Mazoutbrander vervangen door gas

De mazoutketel verwijderen en een gasinstallatie plaatsen voor verwarming en warm water . Er is al gasleiding binnen.

Vervangen van verwarmingsketel door gasketel

De oude mazoutketel moet verwijderd worden en een nieuwe gasketel moet geplaatst worden. Gasleiding door te trekken.

Gasleiding vervangen

Er zit verlies op de gasleiding en deze moet men dus vernieuwen, ouderdom is de oorzaak. Nieuwe leiding te plaatsen van ongeveer 10 meter.

Omschakeling van mazoutketel naar gasketel

Mijn huidige CV is met een mazoutketel. Ik zou deze willen vervangen door een gasketel of brander. Ik heb nog geen meter e/o gasleiding in huis. Dus alle werken moeten gebeuren.