Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gasleidingen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gasleidingen vervangen:

Volledig nieuwe gasleidingen leggen

Volledig nieuwe leidingen leggen voor gas. Verwarmingsketel plaatsen. 11 Radiatoren vervangen. Het betreft een woning van 1930 waar momenteel mazout ligt.

Geiser door boiler vervangen

Ik ben op zoek naar een loodgieter die mijn geiser kan vervangen door een boiler. Daarnaast dienen er enkele waterleidingen te worden aangelegd doorheen het appartement. Dat appartement is 70 m², maar de leidingen moeten niet over de hele oppervlakte te komen. Ook dienen de gasleidingen van de oude boiler die door het appartement lopen te worden verwijderd.

Oude gasleiding afsluiten en stop plaatsen

Oude gasleidingen zijn gevonden tijdens renovatie in appartement. Er zijn geen gasverbruikende installaties aanwezig in het appartement (cv-ketel staat in de kelder), dus de gasleidingen dienen te worden afgekoppeld. Gastoevoerleiding naar cv-ketel in kelder mag indien nodig eveneens worden vervangen.

Gasleidingen vervangen

Appartementsblok van 1965. Vier verdiepingen, 5 appartementen rechts en vijf links gelegen. Gasleidingen zijn aan vervanging toe.

Verwarmingsketel op propaangas en leidingen vervangen

In ons buitenverblijf dienen de verwarmingsketel op propaan alsook de gasleidingen naar de ketel vervangen en gekeurd te worden.

Mazoutketel vervangen door een nieuwe ketel op aardgas

Mazoutketel vervangen door een aardgasketel. Dit voor warm water en de verwarming. Gasleidingen liggen er.

Vervangen mazoutketel door gasketel

Wij zouden graag onze mazoutketel laten verwijderen en dit laten vervangen door gas. Gasleidingen liggen al in het straat maar nog niet tot binnen.

Gasleidingen vervangen en nieuwe boiler plaatsen

Gasleidingen vernieuwen van kelder tot badkamer en nieuwe hoogrendementsketel plaatsen.