Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gaslek opsporen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gaslek opsporen:

Lek in gasleiding opsporen

Ik heb waarschijnlijk een zeer kleine lek in een koperen gasbuis die in de vloer van de living doorloopt. Gebouw is gelegen te Oostende. Dus, opsporen van een kleine gaslek. indien het kan zo vlug mogelijk.

Gaslek opsporen en dichten

Eandis heeft de gasmeter dichtgedraaid vanwege een gaslek. Dit moet opgespoord en hersteld worden. De installatie moet opnieuw goedgekeurd worden en terug in dienst gesteld worden . Lek zal waarschijnlijk onder de grond zitten.

Opsporen en herstellen gaslek

Licht gas verlies. Het lek zou moeten opgespoord en hersteld worden.

Opsporen gaslek

Bijbhet binnenkomen van het appartement was er een gaslucht te ruiken. Infrax is geweest en stelden een kleine lek aan het kraantje van de kachel vast. Beneden in de kelder bleek toch dat de meterbteveel veranderde, meer dan enkel de lek bij de kachel waarna de gas is afgesloten. De leidingen liggen achter een valsen wand die in enkele minuten open kan worden gebroken door ons.

Opsporen en herstellen van gaslek

Vermoedelijk kleine gaslek aan keukenfornuis. Gasmelder geeft niveau 1-2 aan (0-5 niveau's).

Gaslek opsporen en dichten

Onlangs werd bij een renovatie een extra gasbuis gekoppeld aan het bestaande gasbuizen-net. Het betreft een buis die bereikbaar is in de kruipkelder (hoogte 90 cm). Probleem: Ik ruik een vage gasgeur, als ik in de buurt van de buis ruik (+/-10 cm) . Graag een offerte van een controle van de buizen op deze plaats.

Opsporen gaslek

Ik wil een T-stuk laten aansluiten aan het begin van mijn aardgasinstallatie zodoende dat er meteen een dichtheidsproef kan uitgevoerd worden. Verder is er vermoedelijk een gaslek (dat zal de dichtheidsproef uitwijzen) en die lek moet opgespoord worden en dan ook gerepareerd worden. Zodat ik een nieuwe keuring kan laten uitvoeren en de gas weer in gebruik kan nemen.