Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gaslek opsporen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gaslek opsporen:

Gaslek opsporen en herstellen

Een Fluvius technieker heeft een dichtheidsproef gedaan en ik zit met een verlies van 0,5l per 10min. Kunnen jullie dit lek opsporen en herstellen aub?

Opsporen gaslek

Klein gaslek opsporen. Huurder heeft dit gaslek waargenomen.

Gaslek opsporen en herstellen

We zijn bezig met verbouwing, maar zitten met een gaslek. De gasteller zakt geleidelijk aan, dus hebben we de kraan toegedraaid. Er is al iemand geweest om een stuk van de leiding aan te passen. Die zei dan dat er vlasdraad ipv gasdraad gebruikt is. Een ander lek is toen niet gevonden, maar dat zit er dus wel nog. Vermoedelijk dus in de leiding die van beneden in het appartement naar boven loopt. Die leiding is van stalen gelaste leiding.

Gaslek opsporen en dichten

Er is een kleine gaslek ontdekt in de kelder van ons appartementsgebouw Eandis heeft opmetingen gedaan, en er is een lek van 0.01 l in één van de 6 aansluitingen

Lek in gasleiding opsporen

Ik heb waarschijnlijk een zeer kleine lek in een koperen gasbuis die in de vloer van de living doorloopt. Gebouw is gelegen te Oostende. Dus, opsporen van een kleine gaslek. indien het kan zo vlug mogelijk.

Gaslek opsporen en dichten

Eandis heeft de gasmeter dichtgedraaid vanwege een gaslek. Dit moet opgespoord en hersteld worden. De installatie moet opnieuw goedgekeurd worden en terug in dienst gesteld worden . Lek zal waarschijnlijk onder de grond zitten.

Opsporen en herstellen gaslek

Licht gas verlies. Het lek zou moeten opgespoord en hersteld worden.