Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gaslek repareren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gaslek repareren:

Gaslek repareren

Na een gasgeur te hebben ondervonden thuis hebben we Fluvius gecontacteerd. Ze hebben geconstateerd dat er een gaslek is bij een koppelstuk vlak na de gasmeter.

Gaslek in leiding repareren

Gisterenavond hadden we een sterke gaslucht waargenomen op de plaats waar de bulex hangt. De leiding lekt graag herstellen en ook keuren.

Gaslek CV installatie repareren

Na een onderhoud van onze Bulex CV ketel blijkt dat er een gaslek in de installatie aanwezig is. Wellicht moet er een kraan of een deel van de installatie vervangen worden.

Gaslek herstellen en toilet vervangen

Betreft gaslek herstellen en toilet vervangen: Er is een klein gaslek aan het gasfornuis in de keuken. Als ik de deuren dichthoudt dan ruikt het naar gas.. Graag wil ik dat snel laten nakijken en laten repareren. Ook moet het toilet vervangen worden, het spoelt niet goed door (ik moet 3 x doorspoelen voor alles weg is), blijkbaar ligt het aan het toilet zelf. Er is al n keer een loodgieter geweest, het zou niet gaan om een verstopping. Het is een goedkope wc. Plaatst u ook nieuwe (of tweedehandse) toiletten? Moeten wij een toilet kopen of kan u dat ook meebrengen?

Gaslek in leiding repareren

Er zit een lek in de gasleiding onder de ketel wat gerepareerd moet worden. Zo snel mogelijk.