Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Geiser op gas vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Geiser op gas vervangen:

Geiser op gas van het merk Junckers onderhouden

Onderhoud gasgeiser (merk Junckers) in studio voor verhuis.

Geiser op gas vervangen

Vakman voor een nieuwe geiser plus de plaatsing. Alle leidingen zijn aanwezig.

Nieuwe geiser op gas plaatsen

Wij willen onze ouder gasgeiser met waakvlam vervangen door een gasgeiser met gesloten systeem. We wonen op het vijfde en hoogste verdiep van een appartementsgebouw dus de aan- en afvoerbuis kan door het plat dak. Deze buis kan ook door gemeenschappelijk schouw komen. De geiser wordt enkel gebruikt voor warm water bad en lavabo dus veel vermogen is niet nodig.

Vervangen van geiser

Op het appartement van de 2de verdieping dient er een geiser vervangen te worden. Bij voorkeur een model zoals de Vaillant Turbomag 17L op gas. Deze moet voor warm water zorgen in de keuken en badkamer. Kan dit deel uitmaken bij de offerte over het plaatsen van de 2 individuele watermeters . De woning met 2 verdiepingen, heeft 2 wooneenheden : gelijkvloers +1 étage, en de 2de étage.

Doorstromer onderhouden

Wij hebben een doorstromer en deze zou een onderhoud moeten hebben. Vaillant gas geiser.

Geiser op gas vervangen

Gasgeiser dient vervangen te worden door een nieuwe. Nieuw toestel nog niet gekocht - aan te kopen door vakman. Dus demontage en nieuwe installatie.

Onderhoud van aardgasketel

Onderhoud luchtverwarmingsketel op gas + Onderhoud gas geiser + (Vegen schoorsteen houtkachel)

Nieuwe geiser installeren in badkamer

Mijn geiser in de badkamer is nog van het type B is al zeer oud. Ik zou deze willen vervangen vooraleer ik overga tot renovatie van de hele badkamer. De installatie is op gas en levert warm water voor de douche, lavabo en keuken.