Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Gesloten geiser op butaangas plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gesloten geiser op butaangas plaatsen:

Gesloten geiser op butaangas plaatsen

Gesloten geiser van 10-14L die werkt op butaangas plaatsen in caravan. Momenteel open geiser die werkt op aardgas. Graag gesloten geiser om kans op CO-vergiftiging te verminderen.

Nieuwe geiser op gas plaatsen

Wij willen onze ouder gasgeiser met waakvlam vervangen door een gasgeiser met gesloten systeem. We wonen op het vijfde en hoogste verdiep van een appartementsgebouw dus de aan- en afvoerbuis kan door het plat dak. Deze buis kan ook door gemeenschappelijk schouw komen. De geiser wordt enkel gebruikt voor warm water bad en lavabo dus veel vermogen is niet nodig.

Defecte gasboiler te vervangen

Heb defecte BULEX RB250 geiser. Is na vele jaren defect. Te vervangen, aldus Bulex-Services. Enkel voor een douche (mengkraan / regenkop ). Leidingen OK. Eventueel afvoer te vernieuwen in geval van gesloten verbranding.

Plaatsing gesloten geiser

Bij deze wil ik me graag informeren over de installatiekosten van een gesloten geiser van merk Vaillant (Turbomag). Er staat al een geiser in onze badkamer maar deze dient vervangen te worden.