Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Graafwerken regenwaterput en septische put" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Graafwerken regenwaterput en septische put:

Graafwerken regenwaterput en septische put

Voortuin . plaatsen 3 putten, septische 1500L Regen 5000 of 7500 infiltratie 2500 L

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Plaatsen van regenwaterput van 10000 of 15000 liter. Aanpassen van leidingen regenwater naar waterput. Aansluiten van regenwater op riolering zodat dit gescheiden is. Leiding tussen waterput en pomp garage. Graafwerken voor bovenstaande. Plaatsen pomp in garage. Aanpassing van enkele aansluitingen in de woning. (geen kap/breekwerk nodig).

Regenafvoeren omleiden naar infiltraitebekken

De regenafvoeren van onze woning komen via 3 buizen in een oude (lekke) regenwaterput terecht. Vermits we moeten ontkoppelen en de tuin een stuk lager ligt, wil ik deze afvoeren verzamelen en ondergronds tot aan een lager gelegen bekken brengen. Dat bekken is er al grotendeels. De werken betreffen dus: -rioleringswerken grijze PVC buis in put en in tuin -doorvoer door wand van gemetste put -graafwerken

Leveren en plaatsen van septische put en regenwaterput

Ik wil graag een septische put en een regenwaterput laten plaatsen. Graafwerken, fundering, plaatsing, dichten, aansluiten aan inspectieputten die reeds aanwezig zijn. Ook de overtollige aarde moet men afvoeren.

Graafwerken regenwaterput

Plaatsen van een nieuwe regenwaterput en afvoerbuizen naar regenwaterput in voortuin.

Gebruik regenwater voor wc en wasmachine

Wegens werken in de straat gescheiden afvalwater en regenwater. Mogelijkheid ook regenwaterput te gebruiken voor wc en wasmachine. Graafwerken op privéterrein worden uitgevoerd door aannemer werken in de straat. Enkel leggen van leidingen, filter en pomp. Werken moeten einde juni gebeuren, wanneer de graafwerken op privéterrein uitgevoerd worden.