Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Grond water warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grond water warmtepomp plaatsen:

Grond - water warmtepomp plaatsen

We breken een oud huis af en bouwen een nieuwe woning, gelieve berekening met verticale boringen inc , aansluitend op vloerverwarming, en aparte berekening voor verwarming van sanitair water. Halfopen bebouwing.

Grond - water warmtepomp plaatsen

We wonen in landelijkgebied op ca 5000 m2.woning gebouwd in 1977. Woning nu verwarmd met aardgas.op dak 18 zonnepanelen van 175 w alsook 2 zonneboilers. Verwarmen van de woning en sanitair water verwarmen De woning is zeer goed geisoleerd . Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water Vrijstaand gebouw.

Water - water warmtepomp installeren

ik woon aan de voer, dat is een stromend beekje wij hebben veel grond Net zonnepanelen geplaatst. HOB met een verdieping . De woning is reeds geïsoleerd .

Grond - water warmtepomp plaatsen

Wij zijn een hoeve volledig aan het renoveren en zouden eventueel met een warmtepomp willen werken al weet ik niet welke soort best is. Op de gelijksvloers komt vloerverwarming en boven radiatoren. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 260m2. Het huis is ook in natuurgebied gelegen en er is geen gasaansluiting, voordien wers mazout gebruikt maar we zouden daarvan willen afstappen. Totale renovatie ook isolatie en dubbel beglazing aanwezig.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarmen wij met een mazoutketel. We hebben grond rondom de woning die kan gebruikt worden. Als we kiezen voor een warmtepomp met zonnepanelen . Woning is geisoleerd en dubbel beglazing.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Wij hebben reeds een speksteen kachel om living en keuken te verwarmen echter zijn de slaapkamers boven (5 stuks) niet verwarmd alsook de badkamer (gelijkvloers). We hebben een zonneboiler staan met bijkomend elektrische verwarming. Apart hebben we ook reeds zonnepanelen liggen. Van uit het waskot liggen al verwarmingsbuizen (ALPEX) klaar naar 1 kamer boven en naar de badkamer. We kunnen via waskot naar zolder en vandaar naar alle kamers.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Willen graag nieuwbouwwoning verwarmen via geothermische warmtepomp. 250 m² met 2 badkamers (1 bad, 2 douches, geen regendouche) overal vloerverwarming. Hadden graag prijs gekregen voor installatie warmtepomp en de nodige zonnepanelen om de kosten van het elektriciteitsverbruik te compenseren. Woning wordt gebouwd te Halle-Zoersel. Vrijstaand gebouw - nieuwbouw.

Installatie regenwaterput achter een halfopen bebouwing

Alvorens ik mijn terras heraanleg wil ik eerst achter het huis (halfopen bebouwing) een betonnen regenwaterput steken van 10.000L. De huidige klinkers (boven volle grond) zullen bij aanvang van de werken verwijderd zijn. Er zijn 3 punten waar het water van het dak (achter het huis) de grond in gaat. Er is achteraan ook een aansluiting naar de riolering voor de eventuele overloop (misschien kan infiltratie ook). Alles bij elkaar schat ik zo'n 16m buis in de grond voor de toevoerleidingen. Ik wil 1 of 2 aftappunten. 1 punt in de garage in de put waar de watermeter in staat (ik schat 27m ondergrondse waterbuis). En 1 punt in de tuin voor het sproeien van de planten.