Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Grond water warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grond water warmtepomp plaatsen:

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

Installeren grond - water warmtepomp

Momenteel wordt mijn woning verwarmd met stookolie. Ook warm water. Graag zie ik dit anders, zuiniger en milieuvriendelijker. Het is een bestaande rijwoning van de jaren 60 in goed staat met een tuin aan de achterzijde.

Grond - water warmtepomp plaatsen voor nieuwbouw

Verticale plaatsing met aardsonden voor vloerverwarming glv en eerste vrd en sanitair opr huis is 90 m2 . Nieuwbouwwoning.

Grond-water warmtepomp plaatsen

De woning werd 20 jaar geleden grondig gerenoveerd. De huidige verwarmingsinstallatie op stookolie is dringend aan vervanging toe. Zowel radiatoren als de warm-water boiler zijn hierop aangesloten. Wij kiezen voor een grond-water warmtepomp. De installatie hiervan kan zowel via een horizontale, 2000 m², in de tuin als een verticale plaatsing.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in de installatie van een warmtepomp omdat dit de meest ecologisch verantwoorde keuze is voor verwarming van gebouw en sanitair. Momenteel hebben we mazout. Er ligt geen gasnet in de straat. We willen graag vloerverwarming op gelijkvloers (keuken, living, badkamer, inkomhal, +-110m2) Op de eerste verdieping aansluiting op bestaande radiatoren (gewone radiatoren, lukt dat?). Aansluiting op sanitair. We hopen u hiermee een idee gegeven te hebben over onze situatie.

Grond - water warmtepomp installeren

Op het gelijkvloers zal nieuwe vloerverwarming (+- 180m²) moeten worden geplaatst. op de 1ste en 2de verd. radiatoren (+- 90m²/verd.). Voorkeur voor geothermische waterpomp (indien mogelijk verticale installatie achter het gebouw, met minimale impact op de tuin). De pomp moet dienen om te Verwarmen en sanitair water verwarmen.

Grond - water warmtepomp plaatsen

We hebben alvast een grote open tuin, maar die is omringd met bomen, waardoor zonnepanelen geen optie zijn. Vandaag verwarmen we met mazout. Bestaande woning 50 are.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Bestaand oud huis, zonder vloerverwarming, dak geïsoleerd (8+18cm glaswol), op bovenverdieping nieuwe ramen. Sanitair water te voorzien voor 5 personen. Huidige verwarming is op mazout (verbruik :+-3000 l/jaar) Nu verwarming op mazout.