Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Grond water warmtepomp plaatsen in NB woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Grond water warmtepomp plaatsen in NB woning:

Grond - water warmtepomp installeren

Op het gelijkvloers zal nieuwe vloerverwarming (+- 180m²) moeten worden geplaatst. op de 1ste en 2de verd. radiatoren (+- 90m²/verd.). Voorkeur voor geothermische waterpomp (indien mogelijk verticale installatie achter het gebouw, met minimale impact op de tuin). De pomp moet dienen om te Verwarmen en sanitair water verwarmen.

Grond - water warmtepomp plaatsen

We hebben alvast een grote open tuin, maar die is omringd met bomen, waardoor zonnepanelen geen optie zijn. Vandaag verwarmen we met mazout. Bestaande woning 50 are.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Bestaand oud huis, zonder vloerverwarming, dak geïsoleerd (8+18cm glaswol), op bovenverdieping nieuwe ramen. Sanitair water te voorzien voor 5 personen. Huidige verwarming is op mazout (verbruik :+-3000 l/jaar) Nu verwarming op mazout.

Water - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een vrijstaande nieuwbouwwoning op een verkaveling. Het terrein is vlak en gemakkelijk toegankelijk. Op het moment dat de boringen uitgevoerd moeten worden, zal het terrein nog niet bebouwd en volledig vrijgemaakt zijn. Er werden nog geen sonderingen uitgevoerd, dus de grondwaterstand en het type grond is niet gekend. info over 3 diepteboringen op gemiddelde diepte.

Grond - water warmtepomp plaatsen

We gaan een bestaande woning (van 100 jaar oud) uitbreiden. Momenteel verwarmen we in de bestaande woning met mazout en gebruiken daarvoor radiatoren. Voor de uitbreiding zouden we ook opteren voor radiatoren en niet voor vloerverwarming. We hadden gedacht aan een grond warmtepomp in combinatie met een zonneboiler. Momenteel is het in de oude woning met verwarming op stookolie steeds meer dan 23°. We starten begin volgend jaar met de werken voor de uitbreiding.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw woning, installatie in kelder, gelijkvloers, eerste verdiep, tweede verdiep met slaapkamers.

Water - water warmtepomp plaatsen voor verbouwing

Voor een verbouwing: Een water water warmtepomp plaatsen of grond water warmtepomp plaatsen voor ganse huis te verwarmen. Oppervlakte ongeveer 300 m². Geen vloerverwarming.

Grond - water warmtepomp plaatsen in NB woning

Een grond water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouwwoning met een warmtepomp en volledig afhankelijk van zonne energie. Voor het verwarmen en verkoelen van het huis. Oppervlakte van het huis is 235 m². Dit is een gelijkvloers en eerste verdieping met plat dak.

Partners

Partners van Casius