Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Grond water warmtepomp plaatsen in NB woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grond water warmtepomp plaatsen in NB woning:

Grond - water warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarmen we op stookolie en hebben dus radiatoren. Deze zou ik indien mogelijk willen behouden. We zijn momenteel aan het renoveren en moeten naar de toekomst toe toch overschakelen. Bewoonbare opp: 120 m² + bovenverdiep: 80 m².

Grond - water warmtepomp plaatsen

Geothermische warmtepomp voor verwarming en sanitair op lage en hoge temperatuur + advies voor verticale of horizontale captatie + al dan niet uitbreiden huidige vloerverwarming of gebruik bestaande radiatoren in combinatie met huidige vloerverwarming .

Grond - water warmtepomp te plaatsen

Het is de bedoeling om bij de renovatie van een bungalow, bouwjaar 1989, de bestaande vloerverwarming op elektriciteit te vervangen door een warmtepomp en nieuwe vloerverwarmig. In een eerste fase gaat het enkel om het gelijkvloers (+/- 150m2) maar in een tweede fase zou het de bedoeling zijn om op het verdiep kamers en een badkamer te maken. Het is ook de bedoeling om tijdens deze renovatie de woning (momenteel niet bewoond) zo goed mogelijk te isoleren.

Grond - water warmtepomp

We zijn bezig aan een totaal renovatie van onze woning. Hoewel we tot recent in ons hoofd hadden om een lucht-water warmtepomp te plaatsen, neigen we nu naar een grond-water warmtepomp. Vermoedelijk is onze tuin groot genoeg voor een horizontaal buizennetwerk. Maar we moeten snel beslissen. Dus graag zo snel mogelijk reactie en eventuele plaatsbezoeken.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Installatie van warmtepomp bij renovatieproject. Nu staat er nog niks.

Grondwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn pomp werkt wel nog maar geeft heel weinig water of helemaal niets. De pomp hangt 10 meter diep in waterput drukvat staat in kleinere put langs de eigenlijke waterput. En vanuit deze kleinere put vertrekken de leidingen naar het huis. De eigenlijke waterput is ongeveer 15 meter diep en op de bodem van deze put gaat er een buis verder de grond in.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Het gaat over een totaal renovatie. Interesse in een horizontaal captatie net. Grondwerken zelfdoen. Captatienet zelf plaatsen .Vloerverwarming zelf geplaatst. Doel is kloelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Wij wonen in een reeds verbouwde woning. Wij willen van aardgas af. Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen. Vrijstaand gebouw.