Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen afvoer wc" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen afvoer wc:

Herstellen afvoer wc

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we het WC laten vervangen. Nu verstopt het wc regelmatig. Het WC is aangesloten op de riolering, niet op een septische put. Ontstoppen helpt slecht enkele dagen en dan is het weer verstopping. Vermoedelijk ligt het probleem in de buizen.

Lek herstellen in badkamer

Ik kan bad niet meer gebruiken wegens lek in afvoer. Appartement onder mij had er last van. En de muur is vochtig. Moet hersteld worden wegens verkoop.

Immergas ketel onderhouden en herstellen

Immergas verwarmings + sanitairwater ketel. Victrix Superior 32kW geplaatst in febr.2016. - regelmatig valt de ketel uit met foutcode 01. voordien 1 keer per veel dagen, momenteel elke dag minstens 1 keer. - de rookgas afvoer is vermoedelijk niet conform met de vereisten van de ketel. conform maken. Graag voorstellen voor een oplossing van deze problemen.

Lek herstellen en lekdetectie uitvoeren

De muur in onze slaapkamer die grenst aan de badkamer is nat ter hoogte van onze wastafel. Wij vermoeden dat een lekke afvoer hiervan de oorzaak is. Graag hadden wij dit via lekdetectie bevestigd.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Lekkende afvoer herstellen

Door het plaatsen van een waterontharder begon het afvoerbuis te lekken waardoor kelder iedere dag onder water staat. Plaats van het lek is niet zichtbaar, waarschijnlijk ligt die in de muur of onder de vloer. Mogelijks heeft de goot van de keuken ook een leek.

Afvoer van toilet herstellen

Toilet aan onderzijde lekt. Deze moet hersteld/bekeken worden.

Afvoerbuizen herstellen

De afvoer in mijn huis is verstopt vermoedelijk door oude buizen die ineengevallen zijn. Op zoek naar een firma die deze kan herstellen.