Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "herstellen afvoerbuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor herstellen afvoerbuis:

Ferroli verwarmingsketel herstellen en kleine andere loodgieterij werken

Er loopt constant water door buizen die aan de Ferroli ketel vertrekken. Verder moet er eens gekeken worden of we op onze chauffages thermostaatkranen kunnen plaatsen. Ook lekt de kraan van het bad en een afvoerbuis, te herstellen.

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Herstellen lek van afvoerbuis in vloer

Onder mijn keukenvloer is een afvoerbuis stuk, het euvel bevindt zich hoogstwaarschijnlijk waar twee buizen samenkomen in de vorm van een y. De keukenvloer moet voor een stuk opengebroken worden.

Afvoerbuis naar de riolering herstellen

Afvoerleiding naar de straat herstellen via de koustechniek. Moeilijk toegankelijk.

Herstellen afvoerbuis in woning

Herstellen van een afvoerbuis. De rubber tussen 2 ellebogen in de afvoerbuis sluit niet goed meer af : zie 2 foto's in bijlage. Bij dalende temperaturen begint deze te lekken.

Herstellen lek aan afvoer inloopdouche

Wij zitten met een lek in de afvoerbuis onder de inloopdouche, de afvoerbuis zit onder de tegels dus deze zullen moeten opengebroken worden om de herstelling te doen en dan terug betegelen ook is er wat schade aan de muur door de vocht

Afvoer herstellen, muur herstellen en schilderen

Er is blijkbaar een barst in de algemene afvoerbuis die zich in de kelder bevindt. Dank zij deze is er ook een stijgend vocht op de muur. Deze afvoerbuis bevindt zich achter een lange betegelde valse muur dat afgebroken moet worden. Dan pas is het mogelijk om deze bestaande beschadigde afvoerbuis weg te nemen en een nieuwe te plaatsen. Ook de muur die op de gelijkvloers is, is langs beide kanten van het stijgend vocht beschadigd deze moet ook schoongemaakt en opnieuw bezetten en geschilderd moet worden.....

Herstellen afvoerbuis

Herstellen van een lek in een afvoerbuis van de wc, ongeveer 1 meter diep net naast de buitenmuur. Lek is gedetecteerd ondertussen