Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "herstellen afvoerbuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor herstellen afvoerbuis:

Herstellen afvoerbuis onder oprit garage

Na een camera-onderzoek is vastgesteld dat ik een verzakte/lekende afvoerbuis heb onder mijn oprit. Daardoor begint de oprit te verzakken. Oprit zal moeten worden geopend, buis herstellen, oprit opnieuw egaliseren en dichten.

Herstellen afvoerbuis van de riolering

We hebben een probleem met geurhinder in de badkamer en berging. Er is ergens een opening/luchtverplaatsing tussen de afvoerbuis en een valse wand. We zouden dit graag opgelost zien. Graag op te lossen via herstel van de rioolleiding.

Afvoerbuis toilet herstellen

We hebben een afvoerbuis voor wc en regenwater, die stuk is in de grond (tussen 2 kijkputjes, max 3 m; diepte wel tussen 1.5 en 2 m geschat). Het water loopt door bij het eerste kijkputje, maar komt niet toe in het tweede putje. Het is ook al een paar keer verstopt geweest. De buis ligt op onze binnenplaats.

Herstellen afvoerleidingen en grondverzakking onder de keuken

Sinds enkele maanden is er een grond verzakking in mijn keuken. Onderzoek door lekdetectie heeft uitgewezen dat er een afvoerbuis lekt onder de vloer. Graag jullie prijs offerte voor: 1. uitbreken van de bestaande vloer. 2. opvullen en stabiliseren van de ondergrond. 3. nieuwe afvoerleidingen en koppelstuk leggen. 4. nieuwe vloer leggen. afmetingen van de vloer: 3.75m x 3.32m

Lekkende afvoer herstellen

Door het plaatsen van een waterontharder begon het afvoerbuis te lekken waardoor kelder iedere dag onder water staat. Plaats van het lek is niet zichtbaar, waarschijnlijk ligt die in de muur of onder de vloer. Mogelijks heeft de goot van de keuken ook een leek.

Ferroli verwarmingsketel herstellen en kleine andere loodgieterij werken

Er loopt constant water door buizen die aan de Ferroli ketel vertrekken. Verder moet er eens gekeken worden of we op onze chauffages thermostaatkranen kunnen plaatsen. Ook lekt de kraan van het bad en een afvoerbuis, te herstellen.

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Herstellen lek van afvoerbuis in vloer

Onder mijn keukenvloer is een afvoerbuis stuk, het euvel bevindt zich hoogstwaarschijnlijk waar twee buizen samenkomen in de vorm van een y. De keukenvloer moet voor een stuk opengebroken worden.