Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen van Dab pomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van Dab pomp:

Regenwaterpomp dab euroinox 40/50 M herstellen

Betreft : DAB euroinox 40/50 M pomp Er is een lek wanneer de pomp draaid tussen het inox gedeelte en de motor (Foto 01 rode cirkel). Ik vermoed dat de dichtingsring stuk is (??). Voor de rest doet de pomp het prima. Pomp stond reeds in het huis bij aankoop, deze moet zeker 20 jaar of ouder zijn. Zal waarschijnlijk een nieuwe moeten komen.

Herstellen regenwaterpomp

Herstellen DAB Active Switch Regenwaterpomp van 8-9j. Slaat niet meer af maar blijft draaien.

Herstellen grondwaterpomp

Mijn DAB pomp is stilgevallen. Wellicht is ze dus oververhit. Ik denk niet dat het de zekering is want als ik ze terug voeding geef dan hoor ik ze ronken maar ze draait niet. Type is DAB J 112 M.

Regenwaterpomp herstellen

Mijn DAB pomp slaat niet meer aan en gaat in alarm, telkens ze opnieuw wil starten. Enkel nog een zoomed geluid - Type DAB silent booster 4M

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp werkt niet meer - bar is te laag - pomp kan geen water meer opgepompt krijgen. Merk: DAB

Regenwaterpomp DAB herstellen of vervangen

Plots geen regenwater meer voor sanitair en was- en afwasmachine. Regenwaterpomp DAB Autojet 100 met elektrische sturing schakelt automatisch uit en kan na overbrugging geen waterdruk meer steken. Niettegenstaande volle regenwaterputten.

DAB waterpomp herstellen of vervangen

Pomp van regenwaterput is 20 jaar oud. Werkt enkel nog op de aansluiting stadswater.

Regenwaterpomp Dab herstellen of vervangen

De pomp werd 1 jaar niet meer gebruikt (per vergissing) en nu terug aangezet. Ze maakt heel veel lawaai en er komt water uitgespoten uit de opvulopening. De druk staat op 4 bar. Heb het stopcontact uitgetrokken.