Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen van Dab pomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van Dab pomp:

Regenwaterpomp DAB herstellen/vervangen

Laatste 2 weken gaat het steeds slchter met de pomp (error op DAB) Eerst elke 2 dagen herstarten, vorige week elke dag, sinds dit weekend herstart hij helemaal niet meer.

Regenwaterpomp herstellen

Regenpomp booster silent geeft rood licht en levert geen water aan toilet, vermoeden vervuiling of bloccage terugslagklep in pomp Type pomp Dab booster silent 3

Herstellen van Dab pomp

Dab pomp op regenwaterput en leidingwater werkt niet meer.

Waterpomp herstellen

Ik vermoed dat ik problemen heb aan mijne controller. Waterpomp is uitgevallen en trekt geen water meer. Merk van de waterpomp is DAB.

Herstellen regenwaterpomp

Het betreft een DAB Jet 102 M + DAB Control-D Hydrofoorpomp. Waarschijnlijk moet enkel een wisselstukje vervangen worden. Eventueel kan ik de pomp zelf brengen (indien binnen een straal van 30km).

Regenwaterpomp DAB herstellen

Op zoek naar een loodgieter voor de reparatie van mijn regenwaterpomp.

Herstellen regenwaterpomp DAB

Regenwaterpomp DAB maakt abnormaal veel lawaai bij oppompen water. Vermoedelijk wordt lucht aangezogen.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Bij het opstarten van de Regenwater pomp DAB PULSAR DRY 30/50M slaat de verliesstroomschakelaar af. Wanneer ik de spoelen doormeet van de motor geeft dit nog 6MOhm. Na het verwijderen van de voet kan ik de rotor van de pomp nog met de hand (tang gebruikend) verdraaien. Ik vermoed dat er iets mis is met het elektrische stuurgedeelte van de pomp (bovenin).