Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen defecte regenwaterpomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen defecte regenwaterpomp:

Herstellen defecte boiler

Herstellen boiler en/of vervangen. Het gaat om een elektrische boiler.

Herstellen defecte regenwaterpomp

waterpomp van het merk Grundfos ,blijft soms draaien als wij het toilet doorspoelen!!dan moeten wij de stekker uittrekken, en een paar seconden daarna terug de stekker insteken,dan valt ze stil,soms slaat de pomp aan zonder water te gebruiken maar valt direct terug stil! Al maanden problemen mee,de pomp doet dit niet altijd

Herstellen defecte regenwaterpomp

Af en toe slaat ons regenwaterpomp niet aan maar ik weet het merk niet van onze pomp. Graag nakijken en herstellen.

Dompelpomp te herstellen/vervangen

In de kelder heb ik een defecte dompelpomp in een grondwaterput. Ik ben op zoek naar een vakman om deze te herstellen of te vervangen. Door het defect loopt de kelder telkens onder water. We hebben deze al verscheidene keren met een andere pomp leeggemaakt.

Dompelpomp herstellen

In de kelder heb ik een defecte dompelpomp in een regenwaterput. Op zoek naar een vakman om deze te herstellen.

Herstellen defecte grondwaterpompen

Ik heb 2 grondwaterpompen die geen druk meer aangeven en waar er geen water meer uit komt. Ik zou deze graag laten herstellen.

Defecte ketel Wolf

Onze Wolf CGB 20 geeft steeds code 004 weer en start niet meer op. Volgens de firma Van Marcke (die zelf wel onderhoud doet maar géén herstellingen) dienen er een tigerloop en een voettrep te worden geplaatst en blijkbaar is de diameter vd aanvoerbuizen te dik (?). Wie kan dit herstellen aub?

Defecte waterpomp herstellen

Vrijblijvende offerte voor volgende: Waterpomp wil niet meer opstarten en zuigt lucht aan. Waarschijnlijk herstellen, ter plaatse komen kijken door een loodgieter.