Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen lekkende cv leiding" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen lekkende cv leiding:

Lekkende afvoer herstellen

Door het plaatsen van een waterontharder begon het afvoerbuis te lekken waardoor kelder iedere dag onder water staat. Plaats van het lek is niet zichtbaar, waarschijnlijk ligt die in de muur of onder de vloer. Mogelijks heeft de goot van de keuken ook een leek.

Lekkende boiler bulex herstellen

De warmwater boiler lekt op drie plaatsen en dient waarschijnlijk ontkalkt te worden. Boiler is 3 tot 4 jaar oud.

Herstellen lekkende cv leiding

Heb momenteel een lekkende leiding van de centrale verwarming. Lekdetectie is gebeurd.Water lekt in de kelder.Heb een offerte nodig voor de verzekering.

Lekkende gemetste waterput herstellen

Sinds kort begint onze gemetste waterput te lekken naar onze kelder toe. Een 7tal jaren is onze kelder behandeld voor vochtige muren. Het probleem nu bevindt zich echt aan de binnenkant van de waterput. Het is een woning van 1957.

Lekkende douche herstellen

Wij zoeken een loodgieter om een lekkende douche te herstellen, we merken dat de muur daardoor nat is in één van de slaapkamers.

Plaatsing toilet en herstelling lekkende kraan

Nieuwe X2O toilet te plaatsen en tevens een lekkende keukenkraan te herstellen.

Toiletten en kraantjes vervangen

Graag zouden wij 2 toiletten volledig willen vervangen. Ook het kraantje die het watertoevoer voorziet en daarnaast ook een lekkende kraan in de wasplaats herstellen of vervangen. Ook willen we een dubbele wateraansluiting in de keuken omdat we een vaatwasmachine willen plaatsen.

Herstellen van lekkende boiler Ariston

Vrijstaande boiler boven de wc, er bevindt zich een lek tussen de boiler en de rode stop die in verbinding staat met de slang (aan de warmwater kant) Lek moet gerepareerd worden. De boiler is een Ariston.