Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Herstellen van lekkende boiler? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Herstellen van lekkende boiler.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van lekkende boiler:

Lekkende kraan herstellen in keuken

Mijn kraan in mijn keuken lekt al een tijdje. Ik denk dat het "leerke" versleten is. Maar ik ben geen specialist natuurlijk. Het is maar druppelsgewijs, maar ja dat kan niet blijven duren natuurlijk.

Herstellen lek regenput

Wij hebben water in de kelder door een lekkende regenput. Bij hevige regenval loopt deze put over en wij willen dit graag laten herstellen.

Lekkende buisverbinding repareren/vervangen

De verbinding tussen de buis die de ketel verlaat aan de bovenzijde en terugkeert naar de onderzijde van de ketel lekt. Graag herstellen.

Boiler en kraan herstellen

Mijn boiler moet herstelt worden aangezien ik praktisch geen warm water meer heb. Hij moet waarschijnlijk ontkalkt worden. Ik heb ook een lekkende kraan die ik wil laten herstellen.

Diverse sanitaire werkjes

Ik wil een aantal sanitaire klussen laten uitvoeren: een lekkende radiator herstellen, 2 versleten thermostatische kranen op radiatoren vervangen. Desnoods alle radiatoren van nieuwe kranen voorzien. Een extra (kleine) radiator plaatsen in de bergruimte.

Lekkende kraan herstellen

Ik wil graag onze lekkende kraan in de badkamer (lavabo) laten herstellen.

Verstopte afvoer douche + Lekkende radiator herstellen

De afvoer van mijn douche moet ontstopt worden en ik heb een oude radiator die lekt en aan vervanging toe is.

Toilet herstellen en kraan keuken vervangen

Repareren van een toilet (stuk afgebroken, heb wel vervangstuk dat enkel moet geplaatst worden) en repareren of vervangen lekkende kraan keuken

Partners

Partners van Casius