Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen van lekkende boiler" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van lekkende boiler:

Kranen vervangen en lekkende toiletten herstellen

Twee keukenkranen vervangen, reeds aangekocht. Aansluiting van een buitenkraan vervangen. Twee lekkende toiletten herstellen of vervangen: nog geen aankoop verricht.

Lekkende oude afvoerpijp herstellen

Huis van 65 jaar oud met oude (keramische) afvoerpijp die door het huis loopt, via de kelder naar de riolering. Buis in de kelder lekt en zal vermoedelijk vervangen moeten worden. Foto's op aanvraag

Lekkende boiler Bulex

De boiler Bulex lekt, graag nazicht en herstellen.

Lekkende kraan herstellen in keuken

Mijn kraan in mijn keuken lekt al een tijdje. Ik denk dat het "leerke" versleten is. Maar ik ben geen specialist natuurlijk. Het is maar druppelsgewijs, maar ja dat kan niet blijven duren natuurlijk.

Herstellen lek regenput

Wij hebben water in de kelder door een lekkende regenput. Bij hevige regenval loopt deze put over en wij willen dit graag laten herstellen.

Lekkende buisverbinding repareren/vervangen

De verbinding tussen de buis die de ketel verlaat aan de bovenzijde en terugkeert naar de onderzijde van de ketel lekt. Graag herstellen.

Boiler en kraan herstellen

Mijn boiler moet herstelt worden aangezien ik praktisch geen warm water meer heb. Hij moet waarschijnlijk ontkalkt worden. Ik heb ook een lekkende kraan die ik wil laten herstellen.

Diverse sanitaire werkjes

Ik wil een aantal sanitaire klussen laten uitvoeren: een lekkende radiator herstellen, 2 versleten thermostatische kranen op radiatoren vervangen. Desnoods alle radiatoren van nieuwe kranen voorzien. Een extra (kleine) radiator plaatsen in de bergruimte.

Partners

Partners van Casius