Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen en onderhoud van gashaard Bellfires" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen en onderhoud van gashaard Bellfires:

Trumatic verwarming herstellen

Herstellen en onderhoud van een Trumatic verwarming in een vaste caravan. Er moet dus ter plaatse hersteld worden. Gasverwarming.

Herstellen Chaffoteaux Niagara

Bij onderhoud van mijn Chaffoteaux gaswandketel is vastgesteld dat de verbinding aan de circulatiepomp lekt en dient hersteld te worden.

Herstelling ketel en jaarlijks onderhoud Junkers

Betreft een ketel van het merk Junkers , aangesloten op een gastank van Primagaz. Deze heeft vorige winter even gewerkt , maar dan een error code gekregen en sindsdien geraakt de ketel niet door de opstart fase. Dit moet hersteld worden of een offerte opmaken als het geen kleine klus is. Als het snel te herstellen is, graag ineens ook jaarlijks onderhoud met attest.

Kachel Wellstraler herstellen

Als de kachel aan is dan stinkt naar rook. Precies is iets aan het branden. Ik denk dat de kachel een onderhoud moet krijgen.

Onderhoud Chaffoteaux + herstellen warm water sanitair

Toestel Chaffoteaux Niagara Delta 30FF code 24 verschijnt op display = defect werkingscontrole van de extractor. Ook het pereodiek verplicht nazicht.

Onderhouden Chaffoteaux et Maury

Ik stel vast dat in mijn net aangekocht appartement de CV/warmwater-installatie een lek vertoont. Ik zoek iemand die deze kan herstellen en kan nakijken voor onderhoud. De ketel is van het merk Chaffoteaux & Maury, type Niagara 28 FF.

Aardgasketel herstellen

De druk op de ketel staat te laag, daardoor geen onderhoud mogelijk via Luminus( zij stelden voor om een expansievat te plaatsen)

Verwarmingsketel Chappée herstellen en onderhouden

Ketel van het merk Chappée geeft de laatste dagen de code E61 aan,en werkt dan ook niet meer. Daardoor hebben we dan geen verwarming en geen warm water. Onderhoud en herstelling nodig.