Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen of plaatsen nieuwe beerput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen of plaatsen nieuwe beerput:

Waterpomp regenput herstellen of vervangen

Ik heb een bestaande regenwaterput van 7500 liter met een "huis tuin en keuken" pomp. Deze pomp ligt niet in de put en op 10m van de put. Daardoor heeft deze nooit goed gewerkt en uiteindelijk is deze gestopt met werken. Daarom zou ik een goede pomp in de put willen laten plaatsen die genoeg druk kan creëren. Want er zijn een WC, wasmachine, afwasmachine en buitenkraan op aangesloten.

Herstellen of plaatsen nieuwe beerput

Herstellen of plaatsen nieuwe beerput. Oude beerput is niet meer veilig. Staat op invallen. Niet meer veilig om op te lopen. Misschien is pvc beerput plaatsen een betere optie. Beerput is nu ook een verhoog in tuin. Deze zou ik graag wegwerken.

Waterpomp herstellen of nieuwe plaatsen

Waterpomp blijft in alarm staan en uit de kraantjes van buiten en garage komt er geen water meer. Enkel deze twee kranen staan op de pomp.

Waterput plaatsen

Ik heb een oud huis gekocht en daar zijn twee aansluitingen voor de waterput die niet werken. Graag zou ik deze herstellen, mocht dit niet mogelijk zijn mag het een gehele nieuwe installatie zijn. De waterput zelf is 6 tpt 7 meter diep.

Lekkende afvoer herstellen

Door het plaatsen van een waterontharder begon het afvoerbuis te lekken waardoor kelder iedere dag onder water staat. Plaats van het lek is niet zichtbaar, waarschijnlijk ligt die in de muur of onder de vloer. Mogelijks heeft de goot van de keuken ook een leek.

Ferroli verwarmingsketel herstellen en kleine andere loodgieterij werken

Er loopt constant water door buizen die aan de Ferroli ketel vertrekken. Verder moet er eens gekeken worden of we op onze chauffages thermostaatkranen kunnen plaatsen. Ook lekt de kraan van het bad en een afvoerbuis, te herstellen.

Lekkende boiler bulex herstellen

De warmwater boiler lekt op drie plaatsen en dient waarschijnlijk ontkalkt te worden. Boiler is 3 tot 4 jaar oud.

Opsporen en herstellen lekkage

In de gang en wc die grenzen aan de badkamer hebben we last van een vochtige muur. Graag kennen we eerst de oorzaak van dit probleem. Eveneens willen we graag een nieuwe douche laten plaatsen.