Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen regenwaterpomp" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen regenwaterpomp:

Regenwaterpomp dab euroinox 40/50 M herstellen

Betreft : DAB euroinox 40/50 M pomp Er is een lek wanneer de pomp draaid tussen het inox gedeelte en de motor (Foto 01 rode cirkel). Ik vermoed dat de dichtingsring stuk is (??). Voor de rest doet de pomp het prima. Pomp stond reeds in het huis bij aankoop, deze moet zeker 20 jaar of ouder zijn. Zal waarschijnlijk een nieuwe moeten komen.

Regenwaterpomp KSB herstellen

regenwaterpomp slaat steeds in failure. Regenwaterput onlangs nog laten reinigen. We weten niet of ze kan hersteld worden of dat we gewoon een nieuwe moeten steken.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos regenwaterpomp valt continue uit en terug aan. TypeMQ3-45B P1 1000w

Herstellen regenwaterpomp

Herstellen DAB Active Switch Regenwaterpomp van 8-9j. Slaat niet meer af maar blijft draaien.

Grundfos regenwaterpomp herstellen

Grundfos RMQ-B pomp herstellen. Staat in garage en word gebruikt om regen- en kraanwater op te pompen voor toilet. Met periodes slaat ze vaak aan, elke 10-20 sec, afgewisseld met periodes van normaal werken. Gaat in alarm fase waardoor werking uitvalt. Graag ook functie naar regenwaterput nakijken aangezien enkel kraanwater kan gepompt worden naar toilet.

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Wanneer onze pomp Grundfos RMQ-B regenwater wilt gebruiken komt er blijvend piepend geluid. Ik heb hem momenteel afgezet en merkte ook water op onderaan het apparaat.

Herstellen defecte regenwaterpomp Grondfus

Sinds een tijd maakt de pomp een raar geluid wanneer en van regenwater naar kraanwater omgeschakeld wordt. Nu gebeurt er niets meer en ik denk dat de driewegklep niet meer werkt. Ook zou ik een betere filter willen steken. Het is een Grundfos RMQ-A

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Onze regenwaterpomp valt steeds stil , terugslagkleppen werken + de druk van het water is minder , bij gebruik van 2 machines tegelijkertijd , voorbeeld wasmachine en douche , hebben we bijna geen water in de douche