Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstellen of vernieuwen waterpomp (grondwater) en installeren pomp regenwaterput" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen of vernieuwen waterpomp (grondwater) en installeren pomp regenwaterput:

Elektrische boiler vernieuwen

Elektrische boiler vernieuwen, aan oude is lek en intussen zo erg dat het waarschijnlijk niet meer te herstellen is.

Herstellen of vernieuwen van accumulatie kachels

Ik heb 2 accumulatiekachels. Beide warmen niet meer op. Geen idee hoe dit komt, maar aangezien ze beide niet meer werken lijkt het me sterk dat ze op hetzelfde moment stuk zijn gegaan. Probleem zal elders liggen.

Mazoutketel brander herstellen of vernieuwen

Heb mazoutketel Buderus G 205 51-58 kW er staat een Riello brander op, de mazoutpomp is het volledig aan het begeven. Brander valt constant uit, maar denk beter de brander volledig te vervangen, door een Riello max 65 kW, en het expantievat van 25liter 3/4 " aansluiting met kraantje. De huidige brander die er op staat is een Riello 40G10 van 1993 type 464T1 4,5-10kg/h 54/120 kW (maar is denkelijk te zwaar voor dit type ketel,)

Herstellen of vernieuwen waterpomp (grondwater) en installeren pomp regenwaterput

- De pomp waarmee we grondwater oppompen functioneert niet goed (geen constant debiet en valt regelmatig uit; merk WILO): herstellen of vervangen door beter systeem - Installeren van een pomp in regenwaterput (nieuw)

Herstellen of vernieuwen van de rioleringen

Rioleringen herstellen of vernieuwen wegens lekkage en verstopte buizen.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Herstellen of vernieuwen van accumulatie kachels

We hebben een accumulatie kachel die constant afspringt. Merk niet geweten, is een Duits merk.

Stookolieketel De Dietrich herstellen of vernieuwen

De verwarming is defect, brander Baltur Syncron zuigt geen stookolie meer aan. De ketel is van het merk de Dietrich. Ik zoek een loodgieter om dit te herstellen of eventueel de installatie te vervangen.