Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstelling van afvoerbuis toilet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling van afvoerbuis toilet:

Herstelling waterlek tgv breuk afvoer onder douche

In de afvoerbuis onder de douche is een waterlek vastgesteld, met als gevolg waterschade in aanliggende muur. Voor de herstelling zal de douche moeten verwijderd en teruggeplaatst worden aangezien de locatie niet bereikbaar is.

Herstellen lek aan afvoer inloopdouche

Wij zitten met een lek in de afvoerbuis onder de inloopdouche, de afvoerbuis zit onder de tegels dus deze zullen moeten opengebroken worden om de herstelling te doen en dan terug betegelen ook is er wat schade aan de muur door de vocht

Herstelling gaatje in de afvoerbuis

Vochtprobleem dat volgens lek detectie te wijten valt aan een gaatje in de afvoerbuis, van de keuken naar de schacht achter het toilet. Dit net onder de muur tussen de woonkamer en de gang. Ik vermoed dat men de vloer zal moeten uitbreken om de buis te herstellen.

Herstelling lek afvoerbuis wc

Ik wil de afvoerbuis van het ophangtoilet laten herstellen. Deze gaat achter het ophangsysteem in een schacht en de aansluiting op de afvoerbuis heeft een lek.

Herstelling breuk afvoerbuis

Hoofdrioleringsbuis onder woning en naar de straatriool vermoedelijk op verschillende plaatsen lek (stenen buis die tegen plafond kelder loopt). Mogelijk herstel offerte asap door toepassen koustechniek.

Herstelling breuk aansluiting afvoerbuis

Afvoer lek douche graag herstellen Water druppelt door de vloer onder de douche. Adres gaat aan de vakman worden meegegeven bij afspraak.

Herstelling breuk aansluiting afvoerbuis

Betreft een breuk aan de aansluiting van de afvoerbuis (toilet) gelegen aan de zijgevel van het gebouw en de afvoerriolering ( gelegen in de oprit) deze riolering leidt naar de straat riolering. Water komt vrij uit de grond, zo is er in garage ook vocht en water ontstaan. Breuk herstellen, opgraven, buizen vervangen. Ter plaatse komen kijken.

Herstelling afvoer van toilet en badkamer

Ik wil enkele klussen laten uitvoeren. We hebben lek in ons toilet aan het afvoer dit moet herselt worden. We hebben ook lek in ons afvoerbuis van het badkamer dit zou ook ASAP hersteld moeten worden.