Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstelling lek afvoerbuis wc" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling lek afvoerbuis wc:

Herstelling acv ketel

Wij hebben een ACV HRE36/30 en blijven steeds foutmelding 11 krijgen bij afname van warm water. Dit is enorm frustrerend als je per douchebeurt 2/3 keer mag vanonder komen hiervoor. Heb indruk dat sneller gebeurd indien je speelt in temperatuur door kraan van douche te verdraaien. Volgens de documentatie wijst dit op stromingsschakelaar die blijft hangen We hebben dit vooral in winter voor en minder in de zomer als verwarming niet aan staat. Ben zelf installateur maar wij werken met Vaillant. Ik weer dar sanitair water voorrang heeft op radiatoren. De ketel schakelt ook constant wat je duidelijk hoort en ook niet echt constante watertemperatuur geeft. De stromingsschakelaar is ook reeds door mezelf vervangen na lek/barst en staat mooi recht tov leiding.

Gaslek dringend herstellen

Zaterdag is een gaslek vastgesteld in een klein appartementsgebouw in Leuven centrum, waar ik mede-eigenaar en (niet-professionele) syndicus ben. Eandis is opgeroepen en heeft dit voorlopig gedicht, maar gezegd dat dit binnen de paar dagen degelijk hersteld moet worden. Er is dus een veiligheidsrisico en een dringende herstelling nodig. Het lek situeerde zich bij een koppeling in de leiding, net na de meter. Dit stuk zou dus dringend vervangen moeten worden.

Herstellen lek aan afvoer inloopdouche

Wij zitten met een lek in de afvoerbuis onder de inloopdouche, de afvoerbuis zit onder de tegels dus deze zullen moeten opengebroken worden om de herstelling te doen en dan terug betegelen ook is er wat schade aan de muur door de vocht

Lek in douche herstellen

Douche moet opnieuw gestabiliseerd worden en silicone aangebracht te worden. Er is een lek in douche. Nazicht en herstelling.

Herstellen lek waterleiding

Vermoeden van lek in badkamer op basis van hoog waterverbruik laatste 6 maanden. Dit vermoeden werd recent bevestigd door infrarood meting badkamerkraan, met als resultaat een lek ter hoogte van de warmwaterleiding. Nood aan herstelling/ vervanging van leidingen.

Nazicht en onderhoud zonneboiler

Ik heb een zonneboiler. Met een lek aan een koppelstuk. Wil een nazicht en herstelling laten uitvoeren. Vorig bedrijf is in vereffening. Mijn solardtation is de SR926-2pijps.

Lek waterleiding herstellen

Zit met een lek onderaan buis badkamer toevoer koud water. Dringende herstelling gewenst . Water komt van tussen de buis naar boven.

Herstelling lek + onderhoud verwarmingsketel Chaffoteaux

Er is een lek onderaan de verwarmingsketel, lek zit net onder de bevestiging van het blauwe stekkertje van het waterhuis. Dit moet hersteld worden en er moet ook een onderhoud (reiniging) van het toestel gebeuren.