Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Herstelling lek afvoerbuis wc" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling lek afvoerbuis wc:

Herstelling Chaffoteaux et Maury gasketel

De CV ketel ligt volledig uit , hierdoor geen warm water en verwarming . Hierdoor graag DRINGENDE interventie Lek ergens in de buurt van de pomp in de ketel. aardwachter valt uit. Type NIAGARA DELTA.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Lekkende buizen repareren

Bij de buren wordt er momenteel grondig gerenoveerd. Deze week kwam ons badwater via 2 plaatsen door de muur bij hen. Waarschijnlijk een lek in een van onze buizen. Op zoek naar een loodgieter om de herstelling te maken.

Herstelling acv ketel

Wij hebben een ACV HRE36/30 en blijven steeds foutmelding 11 krijgen bij afname van warm water. Dit is enorm frustrerend als je per douchebeurt 2/3 keer mag vanonder komen hiervoor. Heb indruk dat sneller gebeurd indien je speelt in temperatuur door kraan van douche te verdraaien. Volgens de documentatie wijst dit op stromingsschakelaar die blijft hangen We hebben dit vooral in winter voor en minder in de zomer als verwarming niet aan staat. Ben zelf installateur maar wij werken met Vaillant. Ik weer dar sanitair water voorrang heeft op radiatoren. De ketel schakelt ook constant wat je duidelijk hoort en ook niet echt constante watertemperatuur geeft. De stromingsschakelaar is ook reeds door mezelf vervangen na lek/barst en staat mooi recht tov leiding.

Gaslek dringend herstellen

Zaterdag is een gaslek vastgesteld in een klein appartementsgebouw in Leuven centrum, waar ik mede-eigenaar en (niet-professionele) syndicus ben. Eandis is opgeroepen en heeft dit voorlopig gedicht, maar gezegd dat dit binnen de paar dagen degelijk hersteld moet worden. Er is dus een veiligheidsrisico en een dringende herstelling nodig. Het lek situeerde zich bij een koppeling in de leiding, net na de meter. Dit stuk zou dus dringend vervangen moeten worden.

Herstellen lek aan afvoer inloopdouche

Wij zitten met een lek in de afvoerbuis onder de inloopdouche, de afvoerbuis zit onder de tegels dus deze zullen moeten opengebroken worden om de herstelling te doen en dan terug betegelen ook is er wat schade aan de muur door de vocht

Lek in douche herstellen

Douche moet opnieuw gestabiliseerd worden en silicone aangebracht te worden. Er is een lek in douche. Nazicht en herstelling.

Herstellen lek waterleiding

Vermoeden van lek in badkamer op basis van hoog waterverbruik laatste 6 maanden. Dit vermoeden werd recent bevestigd door infrarood meting badkamerkraan, met als resultaat een lek ter hoogte van de warmwaterleiding. Nood aan herstelling/ vervanging van leidingen.