Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Hoogrendementsketel installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Hoogrendementsketel installeren:

CV op aardgas installeren

Momenteel ligt er een gasleiding en staan er oude radiatoren. We zijn er nog niet uit of we op gas of pellets willen werken. Wij twijfelen tussen een combiketel (verwarming/warm water), een zonneboiler in combinatie met CV, een palletketel of hoogrendementsketel.

Hoogrendementsketel installeren

Plaatsen hoogrendementsketel met installatie.

Hoogrendementsketel installeren

Installatie van een gas hoogrendementsketel in een rijwoning te Tienen (170m2) 4 slpk, 2 bdk, garage, keuken. Momenteel Gasketel aanwezig IStandard van 1995 40 KW + warmwater boilers

Hoogrendementsketel installeren op gas

Installatie hoogrendementsketel voor CV op gas. 1 tot 2 in living. 2 voor slaapkamers. (kleine radiatoren) 1 voor badkamer (kleine radiator)

Hoogrendementsketel installeren

Omschakeling pelletketel naar hr-ketel

Verwijderen van mazouttank en installeren van ketel

Verwijderen van bovengrondse mazouttank en installeren van een hoogrendementsketel op gas.

Plaatsen van een hoogrendementsketel

Wij denken er over een hoogrendementsketel te laten installeren gezien onze huidige installatie met warmwaterboiler er al staat sinds de bouw van ons huis 11 jaar geleden.