Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Installatie aardgasketel in woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Installatie aardgasketel in woning:

Zonneboiler Regess onderhouden en automatisch overschakeling op aardgas voorzien

We hebben een zonneboiler van het merk Regess. We zijn enerzijds op zoek naar een vakman die het jaarlijks onderhoud van onze installatie kan uitvoeren en eventueel ook een upgrade kan uitvoeren om de automatische overschakeling te maken met onze aardgasketel als het warm water in de boiler op is.

Installatie aardgasketel in woning

Op 12/09/19 wordt in onze woning door Fluvius een aardgasmeter geplaatst. Vakman voor de plaatsing van een aardgasketel en de bijhorende aansluitingen aan de gasmeter.

Stookolieketel vervangen door aardgasketel

Ik zou graag mijn oude stookolie installatie vervangen door een gas- hoogrendementskete. Hierbij zoek ik een totaal pakket de afbraak van de huidige installatie, en de installatie van de nieuwe gasketel, de aankoop van de nieuwe installatie bij het zelfde bedrijf is wenselijk. Er ligt aardgas in de straat.

Vernieuwen aardgasketel

We zoeken een vakman voor de installatie van een nieuwe verwarmingsketel (zowel voor water als verwarming) . Op aardgas. Is voor een huis.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Ik heb nu een verwarmingsinstallatie op mazout en ik zou willen overstappen naar aardgas. Momenteel mazoutketel en wens nu aardgasketel.

Aardgasketel plaatsen

Momenteel hebben we een combiverwarmingsketel HR+ van het merk Radson EHR 240B - type B11BS 27,2 KW mer boiler van 120L - type EBU-B212W van 20KW, beiden van het bouwjaar 1997. Daar deze installatie het af en toe laat afweten, zijn we van plan deze te vervangen door een nieuwe HR Combiketel of HR Condensatieketel. Momenteel zijn we nog met 2 volwassenen in huis en dienen volgende ruimtes te worden verwarmd: living (50m2), keuken, badkamer, 2 kleine slaapkamers op de 1ste verd. En 1 grote zolderslaapkamer. Bovendien dient deze ketel ons water te verwarmen. We hebben enkel een douche. We wensen op en zo energiezuinige mogelijke manier te verwarmen.

Aardgasketel plaatsen

We zoeken dus naar de vervanging van onze Bulex Thermomax F24 (gas). Dit is een combiketel voor de CV en kraan/douche water voor 1 badkamer + keuken. We zoeken voor de aankoop van een nieuwe doorstroomverwarmer + de installatie ervan.Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Wij willen van mazout overschakelen naar aardgas. De oude installatie is aan vervanging toe en vertoont mankementen. Naast de vervanging willen wij een nazicht van de aangesloten radiators en het leidingsysteem. Wij hebben een voorkeur voor een condensatieketel met voldoende volume/vermogen om een bad te vullen en ons huis. (een half vrijstaand huis van gemiddelde grootte)