Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Installatie condensatie badverwarmer Buderus DB213" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Installatie condensatie badverwarmer Buderus DB213:

Installatie condensatie badverwarmer Buderus DB213

De boiler werkt nog goed maar zou moeten vervangen worden door een gesloten toestel type C. Er moet dus een verbinding door het dak (pannendak) en de afwatering kan voorzien worden met een verbinding naar de buis van de toiletafvoer die onder de boiler loopt.

Volledige installatie van cv en afvoeren

Volledige installatie van cv en afvoeren en waterleiding van een woning. Nieuwbouw , renovatie. Oppervlakte : 90 m². CV : Condensatie.

Onderhoud van een viesmann ketel uitvoeren

Ik zoek iemand die standard het jaarlijks onderhoud kan doen van een Viessmann condensatie ketel (2016). Installatie heeft zonnepanelen.

Demonteren bestaande installatie en plaatsen nieuwe condensatieketel

Demonteren van bestaande installatie, plaatsen van nieuwe mazout condensatie ketel met warmwaterproductie met herbruik van recent geplaatst cv expansievat.

Complete cv installatie te plaatsen

Ik wil graag een complete cv installatie op aardgas met een condensatie ketel laten plaatsen. Er moeten ook radiatoren geplaatst worden ongeveer een stuk of 6. De gas ligt er nog niet maar is reeds aangevraagd. Gas ligt er nog niet maar is aangevraagd

Complete CV installatie met condensatie ketel plaatsen

Complete cv installatie op aardgas, een condensatie ketel. Voorkeur voor een bepaald merk maakt niet uit. Er moeten ook radiatoren geplaatst worden ongeveer een stuk of 6. Leidingen zijn al getrokken.

Installatie combi-gasketel in 2 appartementen

Ik heb recent een pand aangekocht in mijn straat , met 2 appartementen van een 70 m2 (2 slpk. ) elk. Beide appartementen gaan goed geïsoleerd zijn na renovatie (dak/muur/nieuwe ramen). Graag had ik een offerte gevraagd voor 2 combiketels. Elk appartement heeft op 2 punten warm water nodig hebben (douche en keuken) Voor 1 van de 2 appartementen had ik graag een beperkte inbouwdiepte van de ketel indien mogelijk. Het betreft de vervanging van 2 oude ketels (deze zijn geen condensatie). 1 van de 2 ketels zou wel aan de andere kant van de muur moeten worden geplaatst van waar het nu staat, met gebruik van dezelfde (bakstenen) schouw. De schouwen hebben geen dubbele wand.

Ketel vervangen door condensatieketel

Momenteel oude bulex ketel staan (10 jaar oud), volgens technieker lekt het 'vat' binnenin en is deze aan vervanging toe. Dit is redelijk kostelijk en hij stelde de installatie van een condensatieketel voor. Daarom ben ik nu op zoek naar offertes voor het plaatsen van een condensatie ketel Met aardgas.