Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Installatie regenwaterpomp in de put" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Installatie regenwaterpomp in de put:

Installatie regenwaterpomp in de put

Regenwaterpomp installeren om aan te sluiten op 2 toiletten, buitenkraan en wasmachine.

Regenwaterpomp installeren

Er moet juist nog een water pomp installatie gebeuren met filter en aansluit stuken dan ontkoppelen van van water leiding. Als dit mogelijk is zou ik dit graag in mijn regenwaterput laten installeren. Alles staat momenteel in een gemeenschappelijke ruimte en ik wil dit niet.

Aansluiting regenwaterpomp voorzien en douchemengkraan vervangen

Recent hebben wij in onze tuin een regenwaterput laten aanleggen. Deze installatie moet echter nog verder afgewerkt worden: put, opzuigpomp en aansluiting tussen beiden zijn afgewerkt, maar de verdere installatie, van aan de pomp met leidingen naar 2 kraantjes opzij aan het huis, moet nog afgewerkt worden. Er moet ook een mengkraan, Hansgrohe - Ecostat Comfort, in de douche vervangen worden.

Installatie regenwaterpomp DAB

Levering en installatie van een regenwaterpomp.

Regenwaterpomp installeren

Ik heb een regenwaterpomp die ik jaren geleden aankocht en pas nu probeerde te installeren. Er is echter steeds een foutmelding, op zoek naar een vakman voor correcte installatie.

Regenwaterpomp herstellen of nieuwe installatie plaatsen

Ik heb een bestaande installatie, maar die pompt geen water meer op. Graag een vakman die dit kan herstellen. Indien herstelling niet mogelijk, nieuwe installatie plaatsen.

Regenwaterpomp KSB Multi-eco pro herstellen + nieuw drukventiel warmwaterketel

Sinds het regenwater in onze put betrekkelijk laag (niet leeg!) heeft gestaan kan onze regenwaterpomp geen druk meer opbouwen. Ik heb de filters al gespoeld, de pomp proberen opgieten (waterpijl zakte echter telkens weer, wss geen terugslagklep),... Deze pomp is verantwoordelijk voor ons wasmachine, 2 wc's, douche en 3 kranen van wastafels dus het is wel belangrijk dat deze behoorlijk werkt. Kan iemand dit probleem aub komen bekijken? Verder werkt het drukventiel van mijn warmwaterketel niet meer goed waardoor de druk telkens te hoog wordt en er langs alle kanten water begint te lekken (oude installatie).

Regenwaterpomp DAB herstellen

Wanneer de pomp aanspringt, spuit er een dunne waterstraal tussen het motorgedeelte en de pompbehuizing. Door dit lek blijft de pomp ook veel te lang draaien door drukverlies. Installatie is slechts 4-5 jaar oud. Het gaat om een AQUAJET 82/20 M van het merk DAB.