Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Installatie split unit airco warmtepomp voor ruimte van 90 m2" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Installatie split unit airco warmtepomp voor ruimte van 90 m2:

Installatie split unit airco/warmtepomp voor ruimte van 90 m2

Voor de installatie van een airco/wamtepomp met zowel koel als verwarmingsfunctie. De verwarmingsfunctie dient slechts als bijverwarming naast de al bestaande CV. De total ruimte (living + Keuken) bedraagt 90m2. De installatie kan direct tegen de buitenmuur worden bevestigd, electriciteitsaansluiting is in de nabijheid.

Airconditioning installeren

Ik wil graag een split unit airco laten installeren op onze zolder verdieping die ingericht is als appartement. De installatie via de vakman aankopen.

Airco installeren Tristar 5401 op slaapkamer

Nieuwbouw woning. Eenvoudige installatie, 1 gat in de muur en split unit buiten aan de muur bevestigen. Graag had ik alles netjes afgewerkt met gootjes. Adresgegevens bij afspraak.

Gewenst systeem: Multi-split systeem ...

Gewenst systeem: Multi-split systeem met mogelijkheid tot omkering cyclus, ttz gebruik als warmtepomp EER(koeling) > 3; COP(verwarming) > 3,5 (bij Eurovent meetomstandigheden) buitenunit: 8 kWh koelvermogen, DC inverter, muurbevestiging 3 binnenunits: wandbevestiging, elektronisch geregeld, afstandbediening, elegant ontwerp, fluisterstille werkingsstand; respectieve vermogens: 1,5 kW, 2kW en 5,5kW Verdere data: leidingen: 14m kabelgoot; 18m gasleiding; 33,5m leiding condenswater boren: 3 gaten in binnenmuur; 1 gat in buitenmuur; alles baksteen stroomvoorzieining: geaard stopcontact op route tussen buitenunit en binnenunit dat permanent zeker 12A kan leveren (kring 20A) agenda: bij voorkeur installatie voor 15 september 2006 locatie: Leuven BTW: woning 30 jaar oud

Ik denk aan 1 buiten unit met 2 split ...

Ik denk aan 1 buiten unit met 2 split units, 1 in de slaapkamer en 1 in de kamer/keuken. Alles is gelijkvloers daar het een appartement is, er is een zolder om de leidingen te trekken/leggen. Er zijn 2 zogenaamde dak kapellen voorzien van schuif deuren waardoor toegeng naar het terras, ik denk dat de buiten unit goed boven op 1 van de dak kapellen geplaatst kan worden. de slaap kamer is ongeveer 40M3 en de woonkamer/keuken ongeveer 125M3,. DE voorkeur gaat uit naar een geluidsarme installatie, doch energie verbruik is ook van groot belang, voeding is 220 volt. Gaarne uw vrijblijvende offerte en/of reactie c.q. afspraak.

installatie kleine airco voor kantoortje ...

installatie kleine airco voor kantoortje 12 m2 in appartementgebouw op 3e en hoogste verdieping. split unit. van kantoortje naar dak: 3 gaten boren in steen, kan door verluchtingsschouw naar plat dak. Er hoeft niet door beton geboord te worden. afstand tussen units < 5 m. Extra hulp voor zetten unit op dak is beschikbaar.