Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Installatie waterverzachter zonder zout" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Installatie waterverzachter zonder zout:

Installatie waterverzachter zonder zout

Waterverzachter installeren. Graag een waterverzachter zonder zout type MICROMET TYPE 75(Pugh & Co) of ONEFLOW (Watts) of iets gelijkwaardig.

Installatie Waterverzachter

Ik zoek een erkende installateur om op 2 lokaties een nieuwe huishoudelijke waterverzachter , type BWT Aqua perla 10 bio be te installeren . De toestellen zijn ter plekke reeds aanwezig met alle nodige aansluitstukken . Nadat de installateur het toestel heeft geplaatst , komt een technieker ter plaatse voor de fijn afstelling .

Plaatsing en installatie waterverzachter

Wat betaal ik voor een dergelijk toestel , waterverzachter van het merk Apic Hercales type B ,voor de plaatsing en de installatie + werkuren enz... . Het totale kostenplaatje dus!

Waterverzachter Apic Heracles

Graag een offerte voor aankoop en installatie van waterverzachter APIC heracles type b.

Waterverzachter/ontkalker plaatsen

Wij wonen in Brussel (Laken) en zouden graag een waterverzachter installeren omdat we merken dat onze toestellen en kranen na 2 jaar renovatiewerken al reeds duidelijk hebben afgezien van het harde water. Is het mogelijk meer info te krijgen over jullie product en de installatie?

Installatie zonneboiler en een waterverzachter

UIt te voeren werken (al dan niet gecombineerd) in gezinswoning: - plaatsen zonneboiler (periode mei-juni) - plaatsen waterontharder (komende 1-2 maanden) - vervangen oude waterleidingen en chauffageleidingen door hoogwaardige materialen (leidingen tegen kelderplafond aanwerken)

Durlem vi50 waterverzachter

Installatie van een waterverzachter

Waterverzachter

Offerte voor installatie en jaarlijks onderhoud van waterverzachter "APIC HERACLES TYPE B". Normaal debiet 30 L.