Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Installeren volledig CV en vloerverwarming" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Installeren volledig CV en vloerverwarming:

Installeren volledig CV en vloerverwarming

Vloerverwarming leggen op 2 verdiepingen in nieuwbouwwoning. Condensatieketel plaatsen. Opp. is ong. 135m² per verdiep. De benedenverdieping is normaal 143m² maar daar hebben we een berging van ongeveer 10m² waar we geen vloerverwarming wensen. Bovenste verdieping hebben we een vidé waarbij de opening zo'n 12 à 13 m² bedraagt, daar kan dus ook geen vloerverwarming gelegd worden.

Kraan en leiding vervangen en toilet installeren

De kraan van de watertoevoer naar het toilet zit volledig vast. Ik wens een nieuwe kraan te laten installeren evenals een nieuwe leiding naar het toilet. Die leiding moet ongeveer een halve meter zijn. Als laatste moet nog een toilet dat ik al aankocht worden geïnstalleerd.

Airco plaatsen

Airco volledig te installeren in een woning in 2 leefruimtes.

Grond water warmtepomp installeren

Gezien de mazoutinstallatie aan vervanging toe is, wens ik over te schakelen op een warmtepomp. Gelijkvloers: 7 radiatoren en 1ste: 5 radiatoren Totale oppervlakte: 180 m². Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water. Een vrijstaand gebouw waar de isolatie volledig is gedaan in 2002.

Zonneboiler plaatsen

De verwarming/sanitair/ketel werd in 2010 volledig vernieuwd. Wij zouden nu graag een zonneboiler laten installeren. Isolatie ook reeds aanwezig.

Verwarming installeren in een renovatieproject

Kleine renovatieproject van een woning van 100 m² bewoonbare oppervlakte, momenteel geen verwarming aanwezig . De woning is volledig gestript. Ik wil een verwarming op gas of warmtepomp met deels muurverwarming. De installatie zal worden gebruikt om te verwarmen en sanitair warm water te voorzien .

Oude radiator verwijderen en nieuwe installeren

1 nieuwe radiator installeren omdat de oude stuk is. 1 radiator volledig verwijderen. Het appartement maakt gebruikt van een algemene boiler .

Water - Water warmtepomp installeren

Volledig renovatie project. Woning met huidige isolatienormen inhoud 1000 M³ . De warmte pomp zal dienen voor koelen en/of verwarmen,en sanitair water verwarmen. De totale oppervlakte is 200m².