Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe ketel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe ketel plaatsen:

Centrale verwarming op aardgas plaatsen

Nieuwe ketel te plaatsen met ook 6 radiatoren. Living - drie slaapkamers - badkamer.

Nieuwe ketel plaatsen

Nieuw ketel monteren en cv installeren controleren. Aardgasketel - leidingen ook trekken.

Hybride warmtepomp plaatsen

Ik heb momenteel een woning die door middel van een oude mazout ketel verwarmd wordt. Nu wil ik graag naar de toekomst toe iets met een hoger rendement en dat milieu vriendelijker is. Er is een aardgas aansluiting in de straat maar nog niet in huis. Ketel staat in de kelder. Woning. Oppervlakte : boven + beneden 200 m².Nu bezig met de isolatiewerken.

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Een nieuwe ketel plaatsen . Veranderen van mazout naar aardgas.

Aardgasketel herstellen

De druk op de ketel staat te laag, daardoor geen onderhoud mogelijk via Luminus( zij stelden voor om een expansievat te plaatsen)

Nieuwe termostaat plaatsen

Centrale verwarming met 2 zones, beneden met vloerverwarming en boven met radiatoren. Ook de verwarming van het zwembad is aangesloten op dezelfde ketel, een Buderus ketel. De regeling/thermostaten doen het niet meer zo goed, en dus wil ik een nieuwe, slimme thermostaat plaatsen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Gelijkvloers appartement (ongeveer 60 vierkante meter) met tuin. Dit moet helemaal gerenoveerd worden. Het is onderkelderd. Ik wil over het hele vloeroppervlak vloerverwarming (buiten in het slaapkamergedeelte denk ik -valt te bezien). Ketel moet in de kelder geplaatst worden. Renovatieproject.

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige brander en schouw zijn aan vervanging toe. De ketel is +/- 20 jaar oud. viessmann Stookolie (mazout) Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik