Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe ketel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe ketel plaatsen:

Plaatsen van radiatoren en aansluiten aan ketel

8 Radiatoren plaatsen. Sleuven maken in chape. Radiatoren aansluiten. Ook aansluiten aan ketel en gasaansluiting Fluvius.

Gasketel vervangen

Wij willen onze oude bestaande gas cv ketel vervangen door een hoogrendement wandmodel CV ketel. Het nieuw CV wandmodel heb ik van een jong renovatie in mijn bezit ( geen condensatie ketel ). De vraag is voor vervanging en aansluiten CV. Het meenemen van de oude ketel en plaatsen van onze nieuwe ketel. Is voor de gelijkvloers.

Gasleiding plaatsen

Ik zou een gasleiding willen leggen vanuit teller naar ketel. Moet een leiding geplaatst worden van ongeveer 17 meter lang.

Plaatsen van een nieuwe cv ketel en twee nieuwe radiatoren

Nieuwe condenserende gaswandketel plaatsen. Huidige oude ketel is op mazout en staat in apart schuurtje, dus buiten beschermd volume. Oude ketel suprimeren. Nieuwe ketel zou in kelder moeten komen. In leefruimte 2 nieuwe radiatoren plaatsen.

Zonneboiler plaatsen

Wij starten met een renovatieproject en 'oude ketel' kan bijkomende ruimten niet mee verwarmen, wij zijn geneigd , indien dit kan, een zonneboiler combi te laten plaatsen. Wij zijn een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Er zijn wel enkele mogelijkheden om de boiler te plaatsen, toch is dit beperkt.

Nieuwe mazoutketel plaatsen

Verwarmingsketel plaatsen op mazout - enkel ketel, installatie is in orde. van 1989. Onze leefruimte, keuken, drie slaapkamers en badkamer. Alleenstaande woning.

Combiketel op aardgas plaatsen

Zou graag een nieuwe combiketel willen. Momenteel is de oude ketel kapot deze moet vervangen worden. Is voor een kleine appartement. Zowel voor warm water als verwarming.

Complete CV installeren

Plaatsen van gasketel en radiatoren in minstens 2 ruimtes. Ketel is nodig om radiatoren te verwarmen én warm water te verschaffen in 1 bestaande en 1 nieuwe ruimte. Plannen architect ter beschikking.