Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe kraan plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe kraan plaatsen:

2 vorstvrije kranen plaatsen

Plaatsing van 2 vorstvrije kranen. 1 koud water vorstvrije kraan ter vervanging van bestaande normale kraan en 1 warm water vorstvrije kraan aan te sluiten waar nu schellkraantje staat onder keukengootsteen. Aan warmwater vorstvrije kraan dient buiten een T stuk gemonteerd om naar onder een leegloop kraan te monteren en zijdelings een later te plaatsen leiding met knelkoppeling.

Riolering vervangen onder oprit

Vermoedelijke breuk in bestaande riolering onder kasseien oprit. Dus oprit gedeeltelijk openleggen, riolering vervangen en kasseien terug plaatsen. Thermostatische kraan van cv is stuk, want het wordt niet meer warm. Regenwaterpomp - defecte pomp nog aangesloten, die moet afgekoppeld worden en nieuwe aangesloten.

Douche deels vervangen en kraan plaatsen

Bestaande douchewand en deur verwijderen en nieuwe plaatsen alsook kraan

Plaatsen van buitenkraan en regenwaterput operationeel maken

Het plaatsen van de waterkraan is een eenvoudige klus, er is aan de binnenzijde van de garagemuur een kraan en ik denk dat het mogelijk is daar op die plaats aan de buitenmuur aan te sluiten. De garage zit op kruipkelderniveau. De waterput ligt in de voortuin en het toilet waarvoor ik graag het water zou gebruiken ligt daar een 3 tal meter vandaan.

Plaatsen lavabo en toiletfontein

Ik wil een lavabo + kraan en een toiletfontein installeren. Ook moet er nog een gat voorzien worden in de badkamerplank voor de installatie van het lavabo.

Gasleiding afsluiten en gaskraantje plaatsen

Ik wil de gasleiding naar de keuken momenteel afsluiten en voorzien van een kraan. Hierop moet wederom een leiding komen welke bovenop de vloer ligt. Dit om bij het afbreken van de vloer niet op de huidige gasleiding te stuiten. Het gaat om vrij beperkte klus.

Aanpassingen elektriciteit en sanitair

Een verouderd gedeelte in de meterkast elektriciteit vervangen, een nieuwe mengkraan plaatsen in de badkamer en nazicht van de afvoer badkuip, een nieuwe kraan aan een verdeelpunt in garage en onderhoud van een hydrofoorpomp in kelder.

Plaatsen van wasmachine in badkamer

Betreft : aansluiten van wasmachine in badkamer appartement. Volgende werken moeten uitgevoerd worden voor het aansluiten van de wasmachine. 1-De koudwaterleiding in de badkamer is uitgerust met een shell-stopkraantje met enkelvoudige uitgang. Dit kraantje zou moeten vervangen door een speciale shell stopkraan met 2 uitgangen; 1 naar de lavabokraan en een tweede (met 1/2e duims schroefdraad) voor de wasmachine. 2-flexibele slangen aansluiten op universele shell kraan in badkamer meubel (bestaande lavabo en nieuw toevoer wasmachine). Lengte van de nieuwe flexibele slang moet +/- 150 cm zijn. 3-Gat boren in wand van badkamermeubel om slang voor wasmachine naar buiten te brengen. 4-muurplaat in messing plaatsen op muur badkamer en verbinden met flexibele slang.