Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Leiding doortrekken voor nieuwe wasplaats" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leiding doortrekken voor nieuwe wasplaats:

Leiding doortrekken voor nieuwe wasplaats

Wij zouden graag van een slaapkamer een wasplaats maken deze is naast de badkamer en er zouden leiding moeten doortrokken worden voor het wasmachine.

Leiding doortrekken voor wasmachine

Van de hoofdkraan in de kelder moet er water getrokken worden naar 4 meter verder om hierop een wasmachine aan te sluiten. Er moet ook elektriciteit getrokken worden om de wasmachine ook op elektriciteit te kunnen aansluiten.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis en keuring in orde brengen

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis In de garage komt de aardgasgasleiding binnen en staat de verwarmingsketel op gas. We willen graag een gasleiding doortrekken van de garage naar de keuken om een gasfornuis te kunnen plaatsen.T ussen de garage en de keuken bevindt zich een kleine hal. Onder de hal en de keuken loopt vermoedelijk een kruipkelder. Doortrekken leiding kan via de kleine hal of via de vermoedelijke kruipkelder.

Gasleiding doortrekken

Ik heb net een woning gehuurd maar de aardgas leiding loopt maar tot in de hal. Die zou tot in de keuken moeten komen das letterlijk 2 meter verder door een muur uit.

Gasleiding doortrekken

Gasleiding doortrekken van berging naar bestaand gasvuur, dit is ongeveer 8 lopende meter op de betonplaat. T-punt in wacht installeren voor toekomstig kookeiland op dezelfde leiding.

Gasleiding leggen naar de keuken voor gasfornuis

In de garage komt de aardgasgasleiding binnen en staat de verwarmingsketel op gas. We willen graag een gasleiding doortrekken van de garage naar de keuken om een gasfornuis te kunnen plaatsen. Het gezamenlijk vermogen van de gasbranders bedraagt 12 a 13 KW. Tussen de garage en de keuken bevindt zich een kleine hal. De garage ligt lager dan de keuken en onder de kleine hal en de keuken loopt een kruipkelder. Doortrekken leiding kan via de kleine hal of via de kruipkelder.

Leiding doortrekken naar bovenverdieping

Leidingen van gasverwarming plaatsen op bovenverdieping, deze bestaat uit 3 kamers. Momenteel is er boven enkel elektrische verwarming en op benedenverdieping aardgasverwarming.

Toilet plaatsen

Ik wil een wc en wasbak laten plaatsen in een bestaande woning. In de ruimte nog niks aanwezig. leiding doortrekken voor water en aansluiting toilet. Eventueel vloeren leggen.