Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel:

Nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel

Nieuwe leiding plaatsen van gasmeter naar ketel. In huidige leiding is een kleine lek.

Vaste gasleidingen plaatsen in een stacaravan + rookafvoer conform maken

Wij renoveren een stacaravan en willen graag koken en water warmen met gas. We hebben 10 meter koperen leiding van 15mm die gebruikt kan worden, koppelingen of solderen laat ik aan de experts over. Er moet propaan komen van 2 gasflessen buiten waar er met kranen gekozen kan worden van welke fles de gas komt. De leiding moet dan doorkomen tot in de badkamer en tot in de keuken. De ontspanners en kranen hebben we niet, en moeten dus ook nog bijgeplaatst worden. Ook is de afzuiging van onze geiser niet in orde, deze dubbelwandige buis (aanvoer lucht plus afvoer rook) moet blijkbaar met een bocht van 90° naar boven verlengd worden, en er moet dan een condensvanger op de buis geplaatst worden. Er zou ook nog een drukpomp geïnstalleerd moeten worden.

2 vorstvrije kranen plaatsen

Plaatsing van 2 vorstvrije kranen. 1 koud water vorstvrije kraan ter vervanging van bestaande normale kraan en 1 warm water vorstvrije kraan aan te sluiten waar nu schellkraantje staat onder keukengootsteen. Aan warmwater vorstvrije kraan dient buiten een T stuk gemonteerd om naar onder een leegloop kraan te monteren en zijdelings een later te plaatsen leiding met knelkoppeling.

Gasleiding plaatsen

Ik zou een gasleiding willen leggen vanuit teller naar ketel. Moet een leiding geplaatst worden van ongeveer 17 meter lang.

Waterpomp plaatsen

Waterpomp plaatsen waardoor we gebruik kunnen maken van ons regenwater en leiding voorzien voor wc en wasmachine.

Plaatsing extra kraantje

Ik zou graag een extra kraantje willen laten plaatsen op een bestaande leiding van mijn wasmachine in de garage. Bedoeling is om hier een tuinslang aan te kunnen sluiten om sportgerief te kunnen afspuiten.

Grondwater aansluiten op toilet en filters plaatsen

Graag zou ik een nieuwe grondput langs mijn huis willen slaan, deze in de kelder aan te sluiten eventueel op een waterton(mogen jullie ook leveren), van ongeveer 100-250 liter om niet constant de pomp te horen aan slaan (onder de oprit (geklinkerd). Deze pomp zou de volledige kinderopvang van water moeten voorzien, leiding ligt er al naar daar(+-10m), wasmachine, wc en pompebakje. Tevens een kraantje naar buiten voor de plantjes en ook onze twee wc's zouden hierop aangesloten moeten worden.

Gasleiding afsluiten en gaskraantje plaatsen

Ik wil de gasleiding naar de keuken momenteel afsluiten en voorzien van een kraan. Hierop moet wederom een leiding komen welke bovenop de vloer ligt. Dit om bij het afbreken van de vloer niet op de huidige gasleiding te stuiten. Het gaat om vrij beperkte klus.