Hoe werkt het?

Informatie over leidingwerken


Ben jij op zoek naar een loodgieter voor nieuwe leidingen te leggen? Moet men een lek in de waterleiding herstellen? De Casius loodgieters in jouw regio staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Aanleg van nieuwe gasleidingen voor een nieuwbouw, het verplaatsen van bestaande leidingen of toch eerder een lek detecteren in de waterleiding. Elk soort leidingwerk kunnen onze specialisten voor jou verwezenlijken. Het opsporen van een lek of het vervangen van een aantal leidingen kan je ook aan onze vakmannen overlaten.

Elke Casius loodgieter beschikt over de nodige expertise en ervaring. Wij raden aan om enkele offertes te vergelijken en de beste uit te kiezen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kosten en prijzen voor het leidingwerk.

Laat ons wat er bij jou moet worden gedaan en kies de beste offerte voor jouw leidingwerk!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor leidingen:

Vervangen aangelegde gasleiding

Er is een gasbrander geïnstalleerd enkele jaren geleden zonder enige problemen. De leidingen echter zijn ongelukkig geplaatst over het plafond in plaats van over de zijmuur. Deze zouden dus moeten herleid worden. Het gaat over een een koperen buiswerk met een buitendiameter van Ø28mm. De geïnstalleerde 3.5m zou moeten vervangen worden door een buiswerk van een kleine 6.5m.

Condensatieketel en afzuiging plaatsen

Condensatieketel en afzuiging via de gevel naar buiten toe installeren. Leidingen zijn in orde, enkel de aangekochte ketel moet geïnstalleerd worden. Daarnaast moet er een afzuiging komen die door de gevel naar buiten loopt. In de kleine, andere badkamer komt een nieuwe douche en daar zouden normaal nog enkele korte leidingen moeten komen. Hoeveel en hoelang kan ik nu nog niet zeggen.

Renoveren van sanitair

Vernieuwen radiatoren en leidingen van die radiatoren. In totaal gaat het om 9 radiatoren die doorheen het huis moeten komen. Verder moet een hoogrendementsketel verplaatst worden naar de keuken. Nu staat die nog in een oud kotje buiten. Als laatste aansluiten van een nieuw toilet dat ik al heb aangekocht en een nieuwe lavabo.

Regenwaterput + leidingen reinigen en watersysteem woning uitklaren

We zijn net in dit alleenstaand huis komen wonen. Er is stadswater, maar ook een regenwaterput (10.000 liter) en een steenput. Er staan in de kelder 2 pompen en 2 filters. Ik zou graag heel het systeem eens willen beschreven zien, wat waarop werkt en de putten/filters grondig laten controleren.

Nieuw verwarmingsysteem installeren

Graag vervangen wij binnenkort onze oude mazout ketel door een nieuw verwarmingsysteem, voorlopig denken we aan gascondensatie. Dit systeem dient voor CV en warm water en mag aangesloten worden op bestaande leidingen in ons huis. Het huis is ~180m² en voor 4 personen, telt 3 verdiepen, 2 badkamers, een 11-tal chauffages. Zonneboiler of een warmtepomp zijn ook mogelijkheden, maar we weten niet of dit opportuun is voor het huis.

Oude CV installatie vernieuwen

Ik zoek naar een loodgieter die mij kan helpen om volgende klussen uit te voeren: - Twee nieuwe radiatoren installeren - Oude chauffage kranen vervangen door thermisch regelbare van alle chauffages - Vernieuwen van sommige oude leidingen - Installeren van nieuwe thermostaat - Mogelijks verplaatsen van gasketel

Rioolgeur in de badkamer verhelpen

We hebben nieuwe leidingen laten leggen. Probleem ligt vermoedelijk in de kruipkelder waar geen sifon is geïnstalleerd.

Regenwaterput automatisch bijvullen + plaatsen filter

In mijn regenwaterput is een aansluiting om automatisch bij te vullen wanneer deze droog staat. Dit dient echter nog afgesteld en aangesloten te worden. Tevens dient er nog een filter geplaatst te worden om het water te zuiveren. Leidingen en dergelijke liggen er, maar is niet in werking gesteld.