Hoe werkt het?

Informatie over leidingwerken


Ben jij op zoek naar een loodgieter voor nieuwe leidingen te leggen? Moet men een lek in de waterleiding herstellen? De Casius loodgieters in jouw regio staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Aanleg van nieuwe gasleidingen voor een nieuwbouw, het verplaatsen van bestaande leidingen of toch eerder een lek detecteren in de waterleiding. Elk soort leidingwerk kunnen onze specialisten voor jou verwezenlijken. Het opsporen van een lek of het vervangen van een aantal leidingen kan je ook aan onze vakmannen overlaten.

Elke Casius loodgieter beschikt over de nodige expertise en ervaring. Wij raden aan om enkele offertes te vergelijken en de beste uit te kiezen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kosten en prijzen voor het leidingwerk.

Laat ons wat er bij jou moet worden gedaan en kies de beste offerte voor jouw leidingwerk!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor leidingen:

Loodgieter nodig voor renovatieproject

Loodgieter nodig voor renovatieproject appartement - vervangen leidingen etc.

Mengkraan keuken vervangen

Bestaande keukenkraan is verkalkt en lekt. Ik zou deze graag willen laten vervangen. Huidige leidingen zijn aanwezig. Ik kan de nieuwe kraan zelf aanschaffen indien nodig.

Verwarmingsketel op propaangas en leidingen vervangen

In ons buitenverblijf dienen de verwarmingsketel op propaan alsook de gasleidingen naar de ketel vervangen en gekeurd te worden.

Afsluiten van leidingen

Bij het maken van een nieuwe deuropening, staan er drie leidingen (uit de grond) maar afgesloten met een stop. Ik zoek iemand die ons kan helpen met het inkorten van die leidingen. Dit zijn op zich makkelijke werken, maar moet dit door een vakman laten doen.

Nieuwe elektrische boiler installeren

Ik heb nu een systeem op gas en wil dit vervangen door elektriciteit. Alle leidingen zijn aanwezig om de nieuwe boiler te plaatsen.

Lek in leidingen herstellen

2 leidingen in de keuken moeten aangepast worden. 2 leidingen liggen in het elektriciteitkotje die lekken moeten vermaakt worden. Voor de riolering in de tuin moet een deksel komen op een inkijkpunt.

Nieuwe leidingen plaatsen badkamer en keuken

1. Badkamer in oud huis zou moeten verplaatst worden naar het eerste verdiep. Hiervoor dienen alle leidingen gelegd te worden (douche, wc en wasbak). De leidingen hiervoor moeten lopen boven het toekomstig vals plafond op het gelijkvloers en komen samen in 1 hoek van de kamer op de gelijkvloers. Hierna kan verbonden worden met de afvoer welke toegankelijk is via de kelder. 2. Daarnaast zou op het gelijkvloers een aansluiting en afvoer moeten komen voor een afwasbak en afwasmachine in de keuken + de nodige leidingen voor een wasmachine. 3. Eventueel installeren van zelf aangekochte badkamermeubels

Aanpassingswerken van leidingen

Dus de boiler hangt momenteel boven het bad dus we zouden de leidingen moeten omleiden naar de slaapkamer en ook een doorgang maken. Ook de aansluiting van de wasmachine zou langs die kant moeten komen die nu naast de wc loopt. Aanpassingswerken zodat de boiler en de wasmachine in de hoek kan geplaatst worden