Hoe werkt het?

Informatie over leidingwerken


Ben jij op zoek naar een loodgieter voor nieuwe leidingen te leggen? Moet men een lek in de waterleiding herstellen? De Casius loodgieters in jouw regio staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Aanleg van nieuwe gasleidingen voor een nieuwbouw, het verplaatsen van bestaande leidingen of toch eerder een lek detecteren in de waterleiding. Elk soort leidingwerk kunnen onze specialisten voor jou verwezenlijken. Het opsporen van een lek of het vervangen van een aantal leidingen kan je ook aan onze vakmannen overlaten.

Elke Casius loodgieter beschikt over de nodige expertise en ervaring. Wij raden aan om enkele offertes te vergelijken en de beste uit te kiezen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kosten en prijzen voor het leidingwerk.

Laat ons wat er bij jou moet worden gedaan en kies de beste offerte voor jouw leidingwerk!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor leidingen:

Herstellen of vervangen van regenput

Wij hebben gebouwd en onze tuinaannemer heeft tijdens ophogen van de grond de regenput kapot gereden. Vakman voor het herstellen of eventueel steken van nieuwe regenput (15000 l). Leidingen zijn naar binnen getrokken (wc, wasmachine,...)

Badkamer renoveren

Plaatsing nieuw : bad, toilet en lavabo. geen info over leidingen . Opp 8m² Materiaal via X2O

Lucht - water warmtepomp plaatsen voor binnenzwembad

Warmtepomp om binnenzwembad te verwarmen. Afmetingen 4m/9m/1,3m diep = 47m³. Bestaande installatie werkt met mazoutketel. Leidingen dienen afgekoppeld te worden en aangesloten op warmtepomp.

Kranen herstellen en leidingen vervangen

Ik wil een kraan op het terras en een tussenkraan binnen herstellen. Daarvoor moet misschien ook een gedeelte van de leiding vervangen worden. Koppelstukken en aansluitingen door de loodgieter te leveren.

Controle leidingen en andere sanitaire zaken

Check-up en controle leidingen en ontkalken. Overloop klep vervangen. Expantievat vervangen

Pomp voor regenwaterput voorzien en aansluiting maken

Ik zou graag de bestaande regenwaterput laten aansluiten. De leidingen liggen tot in de garage, maar er is geen pomp of aansluiting aanwezig.

Aansluiten regenwaterput

Regenwaterput aanwezig (grootte onbekend, vermoedelijk 10.000 / momenteel volledig gevuld), leidingen liggen klaar. Nog geen pomp aanwezig + aansluiten.

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Leveren en plaatsen van een regenwaterpomp. Alle leidingen en toevoer voor aansluiting reeds voorzien.