Hoe werkt het?

Informatie over leidingwerken


Ben jij op zoek naar een loodgieter voor nieuwe leidingen te leggen? Moet men een lek in de waterleiding herstellen? De Casius loodgieters in jouw regio staan klaar om jouw opdracht uit te voeren.

Aanleg van nieuwe gasleidingen voor een nieuwbouw, het verplaatsen van bestaande leidingen of toch eerder een lek detecteren in de waterleiding. Elk soort leidingwerk kunnen onze specialisten voor jou verwezenlijken. Het opsporen van een lek of het vervangen van een aantal leidingen kan je ook aan onze vakmannen overlaten.

Elke Casius loodgieter beschikt over de nodige expertise en ervaring. Wij raden aan om enkele offertes te vergelijken en de beste uit te kiezen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kosten en prijzen voor het leidingwerk.

Laat ons wat er bij jou moet worden gedaan en kies de beste offerte voor jouw leidingwerk!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor leidingen:

Storkpomp installeren

Heb regenwaterpomp maar kan zelf niet installeren zoek iemand die dat kan installeren aangezien ik een te kort aan leidingen heb.

Nazicht regenwaterpomp DAB Leader Divertron 1000 x

De regenwaterput werd leeggetrokken door gebruik in de tuin, waardoor de pomp niet kon werken. De put werd opnieuw met stadswater gevuld zodat de pomp helemaal + 50cm onder water staat. De buis van de bovenkant pomp richting het huis werd 'opgegoten' zodat de pomp water bevatte, vervolgens alles opnieuw verbonden, pompschakelaar aangezet. Deze werkte en alle leidingen werden gevuld met water. Na een half uur tot een uur valt de pomp echter terug uit. Zelfde stappen herhaald, pomp werkt terug en na een half uur tot een uur valt deze opnieuw uit.Graag dringend nazicht van de pomp, want deze werkt maar kan niet gedemonteerd worden door mijzelf om na te kijken waar het probleem zich intern bevindt. Momenteel vooral een probleem dat de toiletten niet doorgetrokken kunnen worden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Het gaat over een aan,bouw bij een bestaande woning, waarbij op het gelijkvloers de huidige verwarmingselementen vervangen worden door vloerverwarming. Er is 5 jaar geleden een condensatieketel geplaatst op het eerste verdiep (deze heeft nog een rendement van 97% dus nog perfect) Voor de vloerverwarming zal of hierop een aanpassing moeten gebeuren of een tweede ketel enkel voor de vloerverwarming... Voor het eerste verdiep moet er een aanpassing gemaakt worden op het bestaande circuit (nieuw verwarmingselement en de nodige nieuwe leidingen).

Nieuwe gasleiding leggen

We zouden graag een gaskachel verwijderen die aangesloten is op een oude gasleiding, de aftakking zit enorm los. Op deze zelfde gasleiding zit ook het gasfornuis aangesloten. Aangezien we ons fornuis graag op een veilige manier willen gebruiken wensen we iemand die de leidingen kan komen nakijken en nieuwe kan leggen indien nodig.

Regenwater op wc en wasmachine aansluiten

De regenwater put is langs de zijkant van de woning.....deze heeft een inhoud van 10.000 liter. Zou graag hier twee wc / een kraan voor auto’s te wassen en evt. wasmachine op aan willen sluiten. De afstand van de regen put naar deze leidingen bedraagt enkele meters.

Riolering heraanleggen

Het betreft de heraanleg van de riolering. Aangezien we onze keuken gaan renoveren, moeten we ook een paar leidingen opnieuw laten aanleggen in de keuken, aangezien we met een kookeiland zitten.

Totaalproject cv uitvoeren

We willen de bestaande mazouttank+installatie in één ruimte wegdoen en vervangen door een aardgasinstallatie (aardgas komt al binnen) in een andere ruimte (schouw is er al). Verder willen we alle leidingen en radiatoren eens laten nakijken, en waar nodig laten renoveren/vernieuwen.

Leidingen water en gas vervangen

Leidingen water en gas van >40j oud vervangen. Zijn aan het roesten.